Προπονητικό τουρνουά πόλο διοργάνωσε η Νίκη Βόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στο κολυμβητήριο «Βασ.  Πολύμερος» στη Νέα Ιωνία, προπονητικό τουρνουά πόλο με τη συμμετοχή της Νίκης Βόλου, του ΟΥΚ Βόλου και του ΝΟ Λάρισας, υπό την αιγίδα της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας. 

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για τους αγώνες της Β’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων (Κ13), που θα διεξαχθούν 20 – 22 Μαΐου 2022 στον Βόλο, ενώ σ’ αυτό συμμετείχαν συνολικά 45 αθλητές.  

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου Στέργιος Φάτσης, ανέφερε σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ότι: «Ο Βόλος έχει μακρά ιστορία στην υδατοσφαίριση και το υγρό στοιχείο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αρχές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσαι. Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές που συμμετείχαν και στους προπονητές τους κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στη β’ φάση του πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο».

Το τουρνουά, τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γιώργος Κίτσιος, ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο, τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, για την διοργάνωση, καθώς και για το πολύπλευρο έργο τους σε όλα τα τμήματα. Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ΕΚΠΟΛ ως κομμάτι της Περιφέρειας, βρίσκεται πάντα στο πλευρά των ερασιτεχνικών σωματείων και στο έργο που επιτελούν για τη νεολαία μας, τους νέους και τις νέες μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.