Προς ανανέωση και νέες συμφωνίες στον Ολυμπιακό Βόλου

Αρχίζουν να οριστικοποιούνται δεδομένα για τη νέα χρονιά

Ο πρώτος κύκλος επαφών στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου άνοιξε, με τη διοίκηση διά του Γιάννη Παπαδόπουλου και τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Στέλιο Αρσένο να μιλούν με παίκτες και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο αριθμός των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα δεν είναι μικρός, και όπως αναφέρουν πληροφορίες ήδη ο Αλέξανδρος Αναστασίου αναμένεται να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, αλλά δεν είναι ο μόνος. Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος και Καρατσόλης είναι για παράδειγμα κάποιοι από τους παίκτες που πιθανολογείται πλέον βάσιμα ότι θα παραμείνουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, και έτσι έχει αρχίσει να δημιουργείται μία πρώτη βάση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, με στόχο της ομάδας να είναι η επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Βέβαια δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις δεδομένη η συμφωνία εκατέρωθεν. Αντίθετα κάποιοι παίκτες αναμένεται ν’ αποχωρήσουν, είτε με δική τους επιθυμία είτε γιατί διοίκηση ή/και τεχνικό επιτελείο δεν τους έχουν στα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη έχουν ήδη συγκεκριμενοποιηθεί οι μεταγραφικοί στόχοι και αυτοί δεν είναι λίγοι. Η διαρροή των ονομάτων των Ζάχου, Οικονόμου και Αγιασώτη έχει ήδη γίνει, και σίγουρα δεν είναι οι μόνοι που βρίσκονται στη σχετική λίστα, εφόσον στόχος είναι να συσταθεί το πλέον ανταγωνιστικό και ισχυρό σύνολο της κατηγορίας για τη νέα χρονιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.