Προς αναβολή ο τελικός Κυπέλλου

Η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ οδηγείται προς αναβολή, με εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ. Όλα δείχνουν ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και πιθανότατα στις 30 Αυγούστου, μετά την απόφαση της Αστυνομίας να δηλώσει αδυναμία διαφύλαξης της τάξης σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά η σχετική εισήγηση:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ εισηγείται στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. την μετάθεση του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το δεύτερο 15ήμερο του μηνός Αυγούστου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί με βάσει τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

Επιμένει στο ΟΑΚΑ και απειλεί με μηνύσεις ο Ολυμπιακός

Με νέα επιστολή ο Ολυμπιακός επιμένει στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και απειλεί με μηνύσεις. Στην επιστολή του αναφέρει:

«Αναφερόμαστε εκ νέου στο περιεχόμενο της από 19.07.2020 επιστολής μας αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει χωρίς απάντηση.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις έξι (6) ημέρες για τη διεξαγωγή του Τελικού σας καλούμε ως Ομοσπονδία να ανταποκριθείτε στον θεσμικό σας ρόλο και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να λάβετε μια απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους της διοργάνωσης και τη διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια .

Άλλως και αν παρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και την από μέρους μας συναίνεση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της έτερης διαγωνιζόμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, ήτοι στο ΟΑΚΑ, δεν ορίσετε την εν λόγω αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 26.07.2020, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας».

Ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.