Προς διάθεση το ημερολόγιο 2023 του Πυράσου

Άρχισε η διάθεση του ημερολογίου του έτους 2023 από την ομάδα του Πυράσου που σε ανακοίνωση του αναφέρει: “Η ετήσια έκδοση του ημερολογίου Πυράσου είναι για άλλη μία χρονιά προς διάθεση στους φιλάθλους της ομάδας μας! Το ημερολόγιο 2023 είναι σε μέγεθος Α3 και περιλαμβάνει εξώφυλλο και έξι σελίδες. Επιλέξαμε στο εξώφυλλο να φιλοξενήσουμε το σχέδιο της φετινής μπλούζας που τιμούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με την αναγραφή των δύο τίτλων που κατέκτησε το 2021-22 ο Πύρασος.

Στις εσωτερικές σελίδες, υπάρχουν φωτογραφίες: η ομαδική της τρέχουσας σεζόν, από τον Ροτζέριο Μάρτινς τον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή με τη μεγάλη καριέρα που παίζει στον Πύρασο, από τις ομάδες που κατέκτησαν τους 4 τίτλους πρωταθλήματος (συγκεκριμένα τέσσερις πανηγυρικές τις ημέρες της φιέστας), οι πέντε ενδεκάδες που ξεκίνησαν στους νικηφόρους τελικούς του Κυπέλλου καθώς επίσης κι άλλες από την ιστορική διαδρομή του Πυράσου.

-Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο/γραφικές τέχνες Symbol στον Αλμυρό που επιμελήθηκε τη σύνθεση, την επεξεργασία των καρτών/διαφημίσεων και την εκτύπωση του φετινού ημερολογίου.

-Ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο της ομάδας μας κο Βασίλη Δερμεντζόγλου ο οποίος ετοίμασε γραφιστικά τις συνθέσεις των φωτογραφιών.

-Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν τη φετινή έκδοση με τη χορηγία τους, από Νέα Αγχίαλο, Αλμυρό, Βόλο. Φωτογραφίες ημερολογίου: αρχείο Πυράσου, αρχείο Φώτη Γαλούση.

Το ημερολόγιο θα βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου και της ακαδημίας ή για να το προμηθευτείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Κινητό Γιώργου Καραδήμα 6977508880.

Κοστίζει 5 ευρώ και με αυτό το ποσό, προσφέρετε σημαντική στήριξη στο έργο της διοίκησης του Πυράσου μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.