Προς ERTFLIX αγώνες της FL για τις Τετάρτες

Ανοιχτό αφήνει η Δημόσια Τηλεόραση το ενδεχόμενο να προβάλλονται περισσότεροι (φυσικά όχι όλοι) αγώνες του πρωταθλήματος της Football League, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του ERTFLIX για κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα όμως με τη σχετική ανακοίνωση αυτό δεν θα αφορά αγώνες της Κυριακής αλλά μόνο της Τετάρτης, ημέρας που πραγματοποιούνται οι εμβόλιμες αγωνιστικές, με τα παιχνίδια να μην συμπίπτουν με αυτά της Super League 2 από εδώ και πέρα συνήθως. Αν λάβει κανείς υπόψη όμως την πρότερη εμπειρία, οι μεταδόσεις που έγιναν για τη Super League 2 δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο τεχνικά, παρά μόνο πλάνο από μία και μοναδική κάμερα, και τουλάχιστον ευτυχώς και περιγραφή.

Όσον αφορά τη δυνατότητα εισόδου στο ΕRTFLIX, οι επιλογές έχουν πλέον αυξηθεί, καθώς οι χρήστες μπορούν είτε μέσω της λειτουργίας υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV), είτε μέσω εφαρμογής που διαθέτουν πλέον κάποια μοντέλα τηλεόρασης, είτε μέσω υπολογιστή, ή ακόμη και μέσω εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα.

Δεδομένο όμως είναι ότι κάθε αγωνιστική διεξάγονται 10 αγώνες για τη Football League, εκ των οποίων λογικά η Δημόσια Τηλεόραση μπορεί να μεταδώσει έναν μέσω τηλεοπτικού διαύλου και δύο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.