Προς τα χέρια της Νίκης Βόλου η Νεάπολη

Ενώ η πλευρά της ΠΑΕ επιβεβαιώνει τα λεγόμενα Μπέου

Μπορεί η Νίκη Βόλου να είχε ως έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τα επίσημα παιχνίδια της, αλλά ήταν κάμποσες οι φορές που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για αγώνες. Από την άλλη, αναζητούσε συχνά-πυκνά μέρος για προπόνηση, ειδικά στο πρώτο μισό της χρονιάς, οπότε η διοίκησή της κινήθηκε προκειμένου να εξασφαλίσει τη Νέαπολη ως τύποις προπονητήριο-αθλητικό κέντρο.

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική παρουσία του (Βόλος 9.86) ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κάνοντας γνωστό ότι το θέμα θα περάσει από δημοτικό συμβούλιο, ενώ υπήρξε και συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με επικεφαλής τον ισχυρό άνδρα των «κυανόλευκων», Αλέξη Παπακωνσταντίνου. «Ζητάει τη Ήρθε η Νίκη Βόλου και το ζήτησε. Να φτιάξει το γήπεδο, να το συντηρεί, να πληρώνει τους γεωπόνους, το ενοίκιο. Η δημοτική Αρχή δεν έχει κολλήματα ή αντιπαλότητες. Σε ό,τι βγάζει υγεία είμαστε υπέρ. Εγώ το λέω  ήδη στον αέρα ότι θα ψηφίσουμε ναι στην παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Για το ΕΑΚ Βόλου πάλι, είπε ότι: «Όλα αυτά είναι σε σχεδιασμό και όλα τα γή. Δεν πρόκειται να πάρει κανείς τίποτα, Ολυμπιακός, Νίκη ή Βόλος, αν υπεύθυνα δεν αναλάβει και τη συντήρηση. Θα πληρώνουμε εμείς για να παίζετε εσείς; Πρώτα κάνεις εγκαταστάσεις και υποδομές και μετά κάνεις ομάδα. Εμείς θα το κάνουμε καινούργιο το ΕΑΚ. Τώρα βγαίνει ο ανάδοχος αν δεν κάνω λάθος, σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Για τις κερκίδες βγάζουμε ένα κονδύλι 1,5 εκατομμύριο ευρώ, θα τα δείτε στον προϋπολογισμό από τη νέα περίοδο, ν’ αναβαθμιστούν και να γίνουν καινούργιες. Η συντήρηση θέλει μίνιμουμ 5 χιλιάδες ευρώ τον μήνα».

Το Πανθεσσαλικό ωστόσο θα παραμείνει έδρα για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου, καθώς έχει υποβληθεί το σχετικό αίτημα σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο μεν, αλλά επιβεβαιώνουμε όσα ειπώθηκαν» αναφέρεται από την πλευρά στελεχών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, χωρίς να προσθέτουν κάτι περισσότερο, αλλά παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.