Προσαρμοσμένη στα μέτρα η Νίκη Βόλου…

Δεν αλλάζει κάτι στη Νίκη Βόλου, καθώς εξαιτίας των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα τηλεπροπονήσεων το οποίο εφαρμόζεται πλέον από το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων» ώστε να κρατηθούν σε μία ικανοποιητική φυσική κατάσταση, από τη στιγμή που δεν επιτρέπονται οι προπονήσεις με φυσική παρουσία και με ομαδικό χαρακτήρα..

Τηρώντας εξ αρχής όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τη διεξαγωγή της προετοιμασίας, η πλευρά της διοίκησης των «κυανόλευκων» υποστηρίζει ότι τουλάχιστον οι προπονήσεις θα μπορούσαν να διεξάγονται σε κανονικούς ρυθμούς,  και από κει και πέρα το κάθε σωματείο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος όμως είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό των προπονήσεων, με τη διοίκηση να τονίζει ότι αν όλες οι ομάδες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τη διεξαγωγή τεστ κορωνοϊού για όλα τα μέλη της κάθε αποστολής σε εβδομαδιαία βάση, τότε μόνο μπορεί να υπάρξει επίσημη αγωνιστική δράση και στη Football League, εφόσον η πανδημία του κορωνοϊού κορυφώνεται στην Ελλάδα.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο πάντως ανυπομονούν να έρθουν στο προσκήνιο όλες οι απαραίτητες συνθήκες για να επιτραπεί η διεξαγωγή επίσημων αγώνων, έχοντας και αυτοί κουραστεί από την αναμονή. Άπαντες αντιλαμβάνονται ωστόσο ότι αυτό που προέχει είναι η δημόσια Υγεία και οι ανθρώπινες ζωές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.