Προσδοκά να πείσει τον ΝΠΣ για την αγορά ΑΦΜ ο Ηρακλής σε νέα συνάντηση

Η έλευση του μεγαλομέτοχου του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλου, μέσα στον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στον σύλλογο.

Όπως σημειώνει η «Live Sport», η στάση αναμονής από τους παράγοντες του Ηρακλή, όσον αφορά στο θέμα της ενδεχόμενης συμμετοχής στη Super League 2, συνεχίζεται, μολονότι το σενάριο των 14 ομάδων δε φαίνεται να τυγχάνει της εύνοιας από πλευράς ΕΠΟ.

Στη Μίκρα αναμένουν εντός των αμέσως προσεχών ημερών να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα, εκφράζοντας αυτό, το οποίο αποδίδεται με τη γνωστή έκφραση – κλισέ «συγκρατημένη αισιοδοξία», σχετικά με την κατάληξη των πραγμάτων.
Ωστόσο, επειδή όλες οι ενδείξεις στρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση, θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για το σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει αμετάκλητα η πόρτα της δεύτερης κατηγορίας για τον Ημίθεο, γεγονός το οποίο θα σημάνει συναγερμό για οριστική προσχώρηση σε εναλλακτική επιλογή.
Και επειδή προτεραιότητα έχει η αναζήτηση της καλύτερης των εκδοχών για την ομάδα και την ΠΑΕ, το βάρος θα πέσει στην προσπάθεια συμφωνίας με την πλευρά του ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος, μέσω δημόσιας τοποθέτησης του Αχιλλέα Μπέου, πληροφόρησε ότι διαπραγματεύεται την πώληση της ΠΑΕ με την προοπτική κάθε «συμφέρουσας πρότασης».
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος προγραμματίζει έλευση στη Θεσσαλονίκη εντός του πρώτου μισού του Ιουνίου, προκειμένου να είναι αυτοπροσώπως παρών στις διαπραγματεύσεις, που θα αφορούν στην προοπτική εταιρικής αλλαγής για την «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία, επιχειρώντας να πείσει την ομάδα που εδρεύει στον Βόλο, ότι η πρόταση, την οποία θα καταθέσει και επισήμως ο «Γηραιός», είναι συμφέρουσα.
Βεβαίως, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έχει με το μέρος του την ισχύ, που μπορεί να του προσδώσει μια «δυνατή» πρόταση σε επίπεδο οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως αναφέρει η Live Sport, αλλά φέρεται αποφασισμένος να το «παλέψει». Αν και εφόσον φτάσουμε σε αυτήν τη φάση των επαφών μεταξύ των δύο σωματείων, πέρα από τον πρόεδρο, στα ραντεβού με την άλλη πλευρά αναμένεται να δώσουν «παρών» και οι Στάθης Καραντώνης και Ηλίας Θεοδωρίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.