Προσγειωμένα και πειθαρχημένα ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την Αθήνα ετοιμάζεται η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς την ερχόμενη Κυριακή στις 15:00 θα αντιμετωπίσει για την 22η αγωνιστική της Football League τον ιωνικό και θέλει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ιωνικός προέρχεται από μία ήττα και ο στόχος του αυτή την στιγμή είναι η άνοδος κάτι που σημαίνει ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίζει δυνατά αλλά και ότι έχει περισσότερο άγχος από εμάς» σημείωσε εξάλλου σε δηλώσεις του ο Ηλίας Σολάκης, ως πρώτος προπονητής πλέον στους «ερυθρόλευκους».

Ο στόχος της κατάκτησης μίας θέσης όσο πιο ψηλά γίνεται δεν αλλάζει πάντως για τον Ολυμπιακό Βόλου. Χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σολάκης επεσήμανε: «Από την άλλη εμείς είπαμε ότι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα παίζει συγκεντρωμένα και δυνατά ώστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα στην βαθμολογία γίνεται.

Για αυτό λοιπόν η ομάδα θα πάει και σε αυτό το παιχνίδι αποφασισμένη και όπως τόνισα και στα παιδιά στην προπόνηση αυτό που θέλω είναι να είναι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να μην χαλαρώσουμε και να παίξουμε προσγειωμένα και πειθαρχημένα».

Με τους αναμενόμενους απόντες

Όσον αφορά τα προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι, τα περισσότερα είναι γνωστά, ωστόσο παραμένει στο προσκήνιο και ένα ερωτηματικό.

Σίγουρα εκτός είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου αλλά και ο Νίκος Μπουτζίκος, με την εξάρθρωση του ώμου να είναι ένας πονηρός τραυματισμός και θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Ηλία Σολάκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η ειρωνία της τύχης είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα απουσιάσουν οι παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Εκτός αναμένεται να είναι και ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ με την θλάση που έχει ως… ενθύμιο από το παιχνίδι με την Καλαμάτα να μην έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Το ερωτηματικό από την άλλη είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί απέναντι στον Ιωνικό, αφού δεν έχει ξεπεράσει 100% την ίωση που τον κράτησε εκτός του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Ωστόσο αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

«Εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη»

Απόλυτα αισιόδοξος εμφανίστηκε από την άλλη σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, Νίκος Φυλακτός, που υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη, εύκολα ή δύσκολα!

«Μετά το παιχνίδι στον Διαγόρα, όπου ηττηθήκαμε, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Μένουν πέντε αγωνιστικές και πρέπει να κερδίσουμε για να κοιτάξουμε ψηλά και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Άγχος δεν υπάρχει, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Με τη βοήθεια του κόσμου, εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.