Προσήλωση στο παιχνίδι του Σαββάτου για Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα

Εντατική προετοιμασία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση

Απόλυτη συγκέντρωση δείχνει να επικρατεί τόσο στην πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου όσο και σ’ αυτήν της Αγίας Άννας, ενόψει του μεταξύ τους αγώνα για την 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, που πιθανότατα θα καθορίσει και ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσει με πλεονέκτημα μέχρι τέλους την πρώτη θέση και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου, με ώρα έναρξης όμως τις 15:30, αντί 15:00 όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους, με την αναμέτρηση να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και να τραβά ήδη την προσοχή του κόσμου.

Όσον αφορά τα στοιχεία που δείχνουν οι αριθμοί… Εκτός έδρας, η Αγία Άννα έχει δώσει δέκα παιχνίδια και στα οκτώ έχει πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ενώ έχει δύο ισοπαλίες (με τον Σαρακηνό στην 7η αγωνιστική και με σκορ 2-2 και με τον Ρήγα Φεραίο με τον οποίο έμεινε στο 0-0 στη 16η αγωνιστική). Παράλληλα, στις δέκα αυτές αναμετρήσεις έχει πετύχει 19 τέρματα, περίπου δύο κατά μ.ό., ενώ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα.

Εντός έδρας πάλι, ο Ολυμπιακός Βόλου μετράει πλέον 10 νίκες με 31 τέρματα, και έχει δεχθεί τέσσερα, ενώ μετράει και την ισοπαλία στο φινάλε του πρώτου γύρου με τον ΑΟ Σκιάθου (1-1). Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς και η Αγία Άννα ακολουθεί με 59, με τη διαφορά αυτή να είναι οριακή και να δίνει την ανάλογη βαρύτητα στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.