Πρόσκληση Αυγενάκη για διάλογο με αθλητές και ομοσπονδίες για τις παροχές

Την προσεχή εβδομάδα ξεκινά ο διάλογος του Λευτέρη Αυγενάκη με όλους τους εκπροσώπους των αθλητών, οι οποίοι συμμετέχουν στα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών -Ολυμπιακών αθλημάτων και μη-, για το ζήτημα των παροχών από την Πολιτεία προς τους διακεκριμένους αθλητές.

Σε σχετική επιστολή του προς τους εκπροσώπους των αθλητών στις διοικήσεις των ομοσπονδιών, ο κ. Αυγενάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι: «Tο ζήτημα των παροχών από την Πολιτεία στους διακρινόμενους αθλητές χρήζει επεξεργασίας και βελτιώσεων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής». Επίσης υπογραμμίζει πως: «Όπως προανήγγειλα και το καλοκαίρι, αυτό το χρονικό διάστημα είναι το πλέον κατάλληλο ώστε να ξεκινήσει με ορθές βάσεις μια ανοιχτή συζήτηση με απώτερο σκοπό να επεξεργαστούμε και να συνδιαμορφώσουμε ένα σύγχρονο, εξορθολογισμένο πλαίσιο στήριξης και παροχών».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τονίζει ακόμη ότι «Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη συνεισφορά όλων των δυνάμεων. Με διαφάνεια, ανοιχτό διάλογο, δουλειά και πάνω από όλα δικαιοσύνη, είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα επιτύχουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλης της αθλητικής οικογένειας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.