«Προσοχή από τους φιλάθλους, για να μην τιμωρηθεί η έδρα»

Την προστασία της έδρας της Νίκης Βόλου ζήτησε με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να επισημάνει την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι στον αγώνα της Κυριακής 12/11/2017, αλλά και σε κάθε αγώνα πλέον της ομάδας μας.

Σύμφωνα με τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, το άναμμα ή η ρίψη έστω και ενός πυρσού, καπνογόνου ή βεγγαλικού μπορεί να έχει ως άμεση συνέπεια, πέραν του χρηματικού προστίμου, ακόμα και την τιμωρία της έδρας της ομάδας μας.

Καλούμαστε όλοι μαζί να προστατεύσουμε τη Νίκη Βόλου σεβόμενοι απόλυτα τους κανονισμούς για την καθολική απαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και καπνογόνων, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφορά στο αν ανάψουν στην κερκίδα ή πέσουν εντός αγωνιστικού χώρου ή αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου έχει δείξει πως ξέρει να κάνει το κάθε παιχνίδι γιορτή και να προστατεύει την ομάδα.

Νίκη Βόλου 1924. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Συλλυπητήριο της Νίκης
Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νίκης για τον θάνατο του διαιτητή Αντώνη Κορέστη τονίζεται: “Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Γ.Σ. Βόλου Η ΝΙΚΗ εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη προς τους οικείους του, καθώς και προς την ΕΠΣΛ, για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Κορέστη, ανθρώπου που υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με ήθος και σοβαρότητα, προσδίδοντας κύρος στον θεσμό της Διαιτησίας. Ειλικρινή συλλυπητήρια από όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.