Προσωπική γνωριμία Τσιμπανάκου ο μέγας χορηγός του Ολυμπιακού Βόλου

Το ραντεβού παρόντων των κ.κ. Τσιμπανάκου, Μποτσιβάλη και του Ερασιτέχνη, με ισχυρό, όπως παρουσιάζεται από κύκλους του Ολυμπιακού Βόλου, οικονομικό παράγοντα, ο οποίος έχει εμπειρία και από τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικές ομάδες και μάλιστα ανάμεσά τους ιστορικές με πολλά χρόνια συμμετοχής στην Α’ Εθνική, ήταν επιτυχημένο και ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι αυτός που θα καλύψει ένα σημαντικό μέρος από το μπάτζετ της ομάδας. Αυτές οι εξελίξεις κάνουν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να πιστεύουν πως τα οικονομικά δεδομένα θα είναι κατά πολύ καλύτερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πως ο σύλλογος ξεκινά με πολύ ευνοϊκότερες προϋποθέσεις σε σχέση με πέρσι.

Ο μέγας χορηγός τρόπον τινά του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί μία προσωπική γνωριμία του Ευριπίδη Τσιμπανάκου από τον χώρο του ποδοσφαίρου και μετά από δική του πρωτοβουλία προχώρησε το θέμα και τελικά είχε αίσια κατάληξη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο επιχειρηματίας αυτός να δώσει το παρών στη Γ.Σ., η οποία μάλλον θα αργήσει να γίνει, αφού θα πρέπει να είναι όλα έτοιμα ως προς την παρουσίαση του διοικητικού πλάνου και ο κόσμος να ακούσει κάτι που θα τον ικανοποιήσει απόλυτα, χωρίς να υπάρχει καμία αμφισβήτηση για το πόσο δυναμικά θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Έτσι δεν αποκλείεται να διεξαχθεί τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου ή στις αρχές του Ιουλίου. Από κει και πέρα, σκοπός είναι να κλείσουν άλλες τέσσερις-πέντε χορηγίες εταιρειών και η εισροή χρημάτων επομένως δε θα σταματήσει.

Φυσικά, κινητικότητα υπάρχει και σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ σε ένα πρώιμο ακόμη στάδιο με βολιδοσκόπηση παικτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.