Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες στο μπάσκετ

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο δεύτερο αγώνα για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ κόντρα στον Απόλλωνα Καρδίτσας οποίος θεωρείται το ακλόνητο φαβορί του ομίλου της ΕΣΚΑΘ.
Τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη, κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια στην Καρδίτσα, ωστόσο έχασαν 71 – 45. Συνεχίζουν για την 2η αγωνιστική να συγκαταλέγονται στις τραυματίες η Σκοτινιώτη Κ., Αλεξίου Ε. και η Θωμά Σ. που ενδέχεται εντός της εβδομάδας να εισέλθει ξανά στις προπονήσεις, καθώς και η Ντέγκα Ε. που απουσιάζει λόγω σπουδών.
Γι άλλη μια φορά, πήραν το «βάπτισμα του πυρός» οι Νεάνιδες/Κορασίδες Κουντούρη Κ. ,Θεοδώρου Ε. και Κωνσταντούλα Ζ. των τμημάτων υποδομής σε αγώνα της ΕΣΚΑΘ. Αξιοσημείωτο παραμένει, η καταγραφή των φάουλ εναντίον της ομάδας μας, που για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι έφτασε τα 20 !
Τα δεκάλεπτα
1ο 22 – 8
2ο 19 – 9
3ο 16 – 17
4ο 14 – 11
Μπακρατσά Α. 2, Γεροκώστα Μ., Παρασχάκη Ε. 15 (1), Κουντούρη Κ. 2, Θεοδώρου Ε., Κοπάνου Α. 6, Μπράχου Ε. 16 (1), Κατσιοπούλου Ε. 4, Χρήστου Β., Στρίγκου Κ., Κωνσταντούλα Ζ.
Η Δ.Ε. του μπάσκετ ευχαριστεί τους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους που ταξίδεψαν στην Καρδίτσα για να συμπαρασταθούν και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Στην 3η αγωνιστική, η ομάδα της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΒ Διμηνίου και αναμένει την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων μας την οποία αξίζουν οι αθλήτριες της ομάδας μας που καταβάλουν σε κάθε αγωνιστική κάθε δυνατή προσπάθεια !

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.