Προσθέτει ταλέντο αλλά μιλά και με Κουτσουνούρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Άλλες δύο ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες, πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο αναζητά να προσθέσει και εμπειρία, καθώς οι διοικούντες σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Ασημίνα Κουτσουνούρη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο η Βολιώτισσα παίκτρια να επιστρέψει στις «ερυθρόλευκες»!

Όσον αφορά τις ταλαντούχες που αποτελούν πλέον παίκτριες της ομάδας, πρόκειται για τις δεκατετράχρονες Δέσποινα Καραστάθη και Αναστασία Ράπτη, προερχόμενες από τον ΓΣ Βόλου.

Η Δέσποινα Καραστάθη, αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», έχει ύψος 1,75 μ. και διακρίνεται για τις αμυντικές της ικανότητες και την ευχέρειά της στο σκοράρισμα.

Η Δέσποινα Καραστάθη

Η Αναστασία Ράπτη, με ύψος 1.72 μ., αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και διακρίνεται για το πάθος και τις επιτελικές της ικανότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Η Αναστασία Ράπτη

«Πρόκειται για δύο σπουδαία ταλέντα, άριστες μαθήτριες,  που θα αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό Βόλου στα πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τις δύο νεαρές καλαθοσφαιρίστριες στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια και τους εύχεται να είναι γερές και μαζί με τις συναθλήτριές τους και την τεχνική ηγεσία να πετύχουν τους στόχους τη νέα χρονιά. Επίσης, ευχαριστεί τον ΓΣ Βόλου για την παραχώρηση των αθλητριών και την άψογη συνεργασία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Όσον αφορά τις συζητήσεις με την Ασημίνα Κουτσουνούρη, αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη, με την έμπειρη αθλήτρια να έχει αποτελέσει βασικό μέλος της Ολύμπιας Λάρισας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι επιτρέπουν πιθανότατα την επιστροφή της στον Βόλο και υπάρχει πρόσφορο έδαφος να ενταχθεί και πάλι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.