Πρόταση Αγχιάλου στη Νίκη να γίνει την Κυριακή το ματς του Κυπέλλου

Πρόταση από την Αγχίαλο, την ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ, που είναι ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου το Κύπελλο της ΕΠΣΘ για τη φάση των 16, έγινε στους κυανόλευκους, ώστε να γίνει το μεταξύ τους ματς στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Κυριακή αντί για την Αγχίαλο, καθώς βάσει κλήρωσης γηπεδούχος είναι η ομάδα του παλιού κεντρικού αμυντικού της Νίκης, Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά τελικά, παρόλο που και η ΕΠΣΘ απάντησε ότι δε θα είχε κανένα πρόβλημα, εφόσον υπάρχει συμφωνία των δύο αντιπάλων, να ορίσει το παιχνίδι ένα μήνα πιο μπροστά (οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για τη φάση των 16 είναι Τετάρτη 25 Οκτώβρη και 1η Νοέμβρη), τελικά οι δύο πλευρές φαίνεται ότι δεν τα βρήκαν. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μία από τις δύο κανονικές ημερομηνίες.

Βέβαια, αν παρατηρήσει κανείς το πρόγραμμα της Νίκης, θα τη συνέφερε να ξεμπλέξει με τη συγκεκριμένη αγωνιστική υποχρέωση, όσο αδύναμος κι αν είναι ο αντίπαλος, καθώς θα έχει προηγηθεί εμβόλιμη αγωνιστική στη Θήβα την Τετάρτη 18 Οκτώβρη και νέα εκτός έδρας αναμέτρηση τέσσερις μέρες αργότερα, στις 22/10, με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο. Επίσης, ακολουθούν η αναμέτρηση με τον Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό στις 29/10 και νέο ταξίδι στο Δίστομο για το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στις 5 Νοέμβρη (αν ο αγώνας με την Αγχίαλο οριστεί την 1η Νοέμβρη, καθώς η ΕΠΣΘ αναμένεται να μοιράσει τα ματς στις 25/10 και την 1/11).

Επίσης, διαφορετικό είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό από την έδρα της Αγχιάλου (διαφορετική από την έδρα του Πυράσου), που δεν έχει και τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο, με τη διοίκηση της ομάδας της Αγχιάλου να τονίζει ότι η πρόταση για το Πανθεσσαλικό ισχύει μόνο για τώρα και πως, αν γίνει ο αγώνας στην κανονική του ημερομηνία, η έδρα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.

Από κει και πέρα στη Νίκη πιστεύουν σχετικά με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Χρήστο Καρτσαμπά, ότι ο 27χρονος υψηλόσωμος στόπερ θα είναι έτοιμος το επόμενο δεκαήμερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.