Πρωτάθλημα Πόλο Παίδων (Κ15): Νίκη ακόμη και με 29 τέρματα διαφορά στον Βόλο!

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (15/1) το βράδυ οι αγώνες στους 10 από τους 12 Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ15) και αναδείχθηκαν οι ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη (Β’) φάση (3-5/3) της διοργάνωσης, με αρκετά παιχνίδια να διεξάγονται και στον Βόλο και να καταγράφονται και σ’ αυτά εξωπραγματικά σκορ…

Η μεγαλύτερη διαφορά καταγράφηκε στο παιχνίδι ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου, με τον Όμιλο να επικρατεί με 29 τέρματα διαφορά(!), χάρη στο τελικό 30-1. Στον ΟΥΚ ανήκει και η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά, στο 2-28 επί του Νηρέα Λαμίας, ενώ τα μόλις τρία τέρματα διαφορά στο παιχνίδι Νίκη Βόλου-Νηρέας Λαμίας (9-6) ήταν η μικρότερη που καταγράφεται. Μεγάλα σκορ θα μπορούσε να πει κανείς, που δεν ταιριάζει όμως θα μπορούσε επίσης να υποστηρίξει σε πρωτάθλημα Παίδων με αθλητές κάτω των 15 ετών, που υποτίθεται ότι έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Αυτές οι διαφορές μόνο παιδαγωγικό χαρακτήρα δεν φαίνεται να έχουν όμως, και μάλιστα τα σκορ στις νίκες δεν παίζουν και ρόλο, από τη στιγμή  που προκρίνοντας όλες οι ομάδες, εκτός αυτών που πήραν την τελευταία θέση στη βαθμολογία των Ομίλων.

Στον όμιλο του Βόλου καταγράφηκαν λοιπόν και τα εξής αποτελέσματα:

ΝΟ Λάρισας – ΟΕΑΝΑΒ 20-2

ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου 30-1

Νίκη Βόλου – ΝΟ Λάρισας 0-23

Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ Βόλου 2-28

ΟΕΑΝΑΒ – Νίκη Βόλου 15-3

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας 24-1

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 9-15

Νηρέας Λαμίας – ΟΕΑΝΑΒ 4-12

Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμίας 9-6

ΟΕΑΝΑΒ – ΟΥΚ Βόλου 2-13

Η βαθμολογία:

  1. ΝΟ Λάρισας 12
  2. ΟΥΚ Βόλου 9
  3. ΟΕΑΝΑΒ 6
  4. Νίκη Βόλου 3
  5. Νηρέας Λαμίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.