Πρωταθλητές Μαγνησίας οι έφηβοι…στο τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου

Πρωταθλητές Μαγνησίας στο εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ αναδείχτηκαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η γυναικεία ομάδα πέρασε τον τελικό του αντιστοίχου πρωταθλήματος.

Η εφηβική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας κερδίζοντας στον τελικό μετά από πολύ ωραίο παιχνίδι τον Αιολικό Βόλου με 49-42.

Οι πρωταθλητές έφηβων

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΚΒΑ (Α.Σ.Καρδίτσας)

ΛΑΡΙΣΑΣ -Νεος Κεραυνός

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ -Ολυμπιακός Βόλου

ΤΡΙΚΑΛΩΝ -Τρίκαλα 14 (Φούντας)

Στη σειρά των τελικών του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος γυναικών με αντίπαλο οπου θα αγωνιστεί με την έμπειρη Ανόρθωση (κέρδισε τον Απόλλωνα Καρδίτσας), προκρίθηκαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την δεύτερη άνετη νίκη και στον 2ο ημιτελικό επί της Ολυμπιάδας Λάρισας σήμερα στο ΕΑΚ του Βόλου.

“Με τη νεανική μας ομάδα και με σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε δυνατά με στόχο να φέρουμε τον Ολυμπιακό Βόλου όσο ψηλότερα γίνεται σε γυναίκες, νεάνιδες και κορασίδες. Δίνουμε τη δυνατότητα της καθιέρωσης στα νεαρά κορίτσια του Βόλου και της Θεσσαλίας και χτίζουμε το μέλλον σε γερές βάσεις. Ήδη, κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας στις γυναίκες, πήραμε το Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα στις νεάνιδες και το πρωτάθλημα Μαγνησίας στις κορασίδες. Δεν σταματούμε εδώ, συνεχίζουμε δυνατά. Τα καλύτερα έρχονται …ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” αναφέρεται σε ανάρτηση του τμήματος…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.