Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΟ Βόλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας

Νέα πρωτιά Καστραντά-Σούλιου

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας. Για ακόμα μία μέρα η δράση ήταν πλούσια, χαρίζοντας θέαμα σε όσους επέλεξαν να βρεθούν στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, με τον ΠΟ Βόλος να θριαμβεύει για μία ακόμη φορά στην κατηγορία Ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής κρίθηκε και η τελική κατάταξη των ομάδων. Στους Άνδρες λοιπόν, ο ΠΟ Βόλος κατέκτησε τον τίτλο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Η ομάδα της Μαγνησίας συγκέντρωσε συνολικά 352 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον ΠΟΧ Τάλω με 202. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ροδήλιος με 128.

Στις Γυναίκες, ο τίτλος πήγε στον ΠΣ Κρόνο, που ήταν η πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ο σύλλογος της Νίκαιας ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 127 βαθμούς, 19 περισσότερους από τον Άτλα Ρεθύμνου (108) και 21 από τον ΠΟΧ Τάλω (86).

Ο Κωνσταντίνος Λιβανός κατέκτησε την φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδος και στο κεϊρίν. Ο νεαρός σπρίντερ του Τάλου, επικράτησε των Σωτήρη Μπρέτα (ΠΟ Βόλος) και Ιωάννη Καλογερόπουλου (ΠΟ Πατρών), σε μία όμορφη μονομαχία ανάμεσα στους ταχύτερους ποδηλάτες του τριημέρου.

Χαραλάμπος Καστραντάς και Ζήσης Σούλιος αποδείχτηκαν οι  πιο δυνατοί στο Madison. Το ταλαντούχο όπως  το χαρακτηρίζει και η Ποδηλατική Ομοσπονδία, ντουέτο της ομάδας του Βόλου τερμάτισε πρώτο με 83 βαθμούς και χάρη στην τακτική να επιτεθεί δύο φορές ενάντια στο πελοτόν, πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Το αργυρό πήγε στους Νίκο Δράκο και Ορέστη Ράπτη του Διαγόρα με 63 βαθμούς (1 κερδισμένος γύρος), ενώ το χάλκινο στην δυάδα του Άλφα Καλλιθέας, Δημήτρη Χρηστάκο και Κωνσταντίνο Κωνσταντούρα με 60 (1 κερδισμένος γύρος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.