Πρωταθλητής σύλλογος Ελλάδας ο ΕΟΣ Βόλου

Εξαιρετική ήταν η χιονοδρομική περίοδος 2018-2019 για τον Ε.Ο.Σ Βόλου αφού οι επιδόσεις των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πορφυρογένη στην Αγριά, ο Ε.Ο.Σ. Βόλου βραβεύτηκε ως ο πρωταθλητής σύλλογος Ελλάδος στην γενική κατάταξη σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων για συνεχόμενη πέμπτη χρονιά.
Από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μήλιος Ηλίας που παρέλαβε το αντίστοιχο βραβείο και ο έφορος αλπικών κ. Τσούκας Νίκος.
Επίσης ο Ε.Ο.Σ Βόλου τίμησε έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια έχει εργαστεί για την αναβάθμιση της Ελληνικής χιονοδρομίας. που δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων κ. Δημοσθένη Γυρούση.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρώην πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Βόλου κ. Μπασματζίδης Νίκος.
Την βράβευση του πολυνίκη συλλόγου έκανε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Πηλίου κ. Ιγγλέσης Γρηγόρης.
Την βράβευση των αθλητών από τον Δήμο Βόλου έκανε ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Ζέρβας Ανδρέας.
Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν με έπαθλα και δώρα οι κυπελλούχοι πρωταθλητές: Ασβεστάς Δημήτριος, Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα και Καλτσογιάννη Ρεγγίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.