Πρωταθλήτρια Κορασίδων Μαγνησίας η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Πρωταθλήτρια Μαγνησίας αναδείχθηκε η ομάδα μπάσκετ Κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, στο αντίστοιχο ηλικιακό τοπικό πρωτάθλημα, νικώντας τη Νίκη Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

“Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στο κλειστό του Ε.Α.Κ, τελείωσαν νικηφόρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ των Κορασίδων. Η ομάδα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι πρωταθλήτρια Μαγνησίας και περιμένει πλέον τους αντιπάλους της, σε Θεσσαλικό επίπεδο.

Στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα Μαγνησίας, η ομάδα μας νίκησε την ομάδα του ΓΣ Νίκη Βόλου 1924, με σκορ 76-30.

Τα δεκάλεπτα: 20-4, 35-12, 55-19, 76-30

Η σύνθεση της ομάδας κορασίδων στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ήταν:

Ολυμπιακός Βόλου (Σχοινά Νάνσυ): Γκρίνια Θαλασσινή 16, Στάθη Φωτεινή 2, Δέρβου Κατερίνα 2, Κανελλοπούλου Πετρίνα 16, Κωστοπούλου Έλενα 5, Σιουμουρέκη Βασιλική 12, Παρασχάκη Κασσιανή 21, Στάθη Ιωάννα, Βούλγαρη Άννα 2, Βούλγαρη Αναστασία.

Η πορεία της ομάδας κορασίδων, που προπονούνται υπό τις οδηγίες της Νάνσυς Σχοινά, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του τμήματος Μπάσκετ και οι παραπάνω αθλήτριες αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και τη δημιουργία μίας μελλοντικά ανταγωνιστικής ομάδας σε μεγαλύτερες ηλικίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.