Προτεραιότητα η απόκτηση αριστεροπόδαρου ακραίου στον Ολυμπιακό Βόλου

Το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό Βόλου πέρα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, μέσα από τις οποίες θα υπάρξει η απαιτούμενη βελτίωση σε όλους τους τομείς, είναι στραμμένο και στο μεταγραφικό τομέα.

Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί δύο νέοι παίκτες, οι Μουκάμ και Μασάντο, με τον πρώτο να μετέχει εδώ και μέρες στις προπονήσεις, ενώ έχουν φύγει τέσσερις, οι Ντα Κόστα, Μπρίτος, Στασινόπουλος και Τέλλος. Ο σχεδιασμός είναι πως τουλάχιστον για κάθε παίκτη που φεύγει να έρχεται κάποιος που παίζει στην ίδια θέση και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας με την αποχώρηση Τέλλου θέλουν να πάρουν έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και έναν δεξιό μπακ, εφόσον έφυγε ο Στασινόπουλος.

Ωστόσο, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου ακραίου μεσοεπιθετικού, καθώς είναι κάτι που λείπει από την ομάδα και θα ήταν ευχής έργον να αποκτηθεί. Αν δε βρεθεί παίκτης που να είναι αριστεροπόδαρος, θα αποκτηθεί ένας winger με δεξί πόδι, αλλά σίγουρα θα έρθει παίκτης σ’ αυτή τη θέση.

Επίσης, αναζητείται ένας επιθετικός, με τον πρώτο χαρακτηριστικό που κοιτάζει η τεχνική ηγεσία να είναι η ταχύτητα, γιατί θέλει να κάνει πιο γρήγορη την ομάδα. Χωρίς να αποκλείεται ο ερχομός κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, η έλευση των παραπάνω θεωρείται αναγκαία.

Σε ό,τι αφορά τους ξένους, επειδή κάθε ομάδα Γ’ Εθνικής μπορεί να έχει τέσσερις ξένους στο ρόστερ της και ο Ολυμπιακός τώρα έχει τρεις, έχει γίνει κρούση σε παίκτη με πολύ καλή πρόταση, αλλά είναι αρκετά δύσκολη η περίπτωσή του.

Διακηρυγμένη θέση των ανθρώπων της ομάδας είναι να γίνουν μεταγραφές έτοιμων παικτών, που θα μπορούν να αγωνιστούν από το πρώτο κιόλας ματς της νέας χρονιάς με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό.

Σχετικά με τα εργομετρικά, που έγιναν, είναι στα χέρια του τεχνικού τημ τα αποτελέσματα, μελετώνται και θα πράξουν αναλόγως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.