Πρόθεση της Νίκης ν’ ανοίξει το βόρειο πέταλο στο ντέρμπι

Η απόφαση της αστυνομίας να μην επιτραπεί η παρουσία φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στο κυριακάτικο ντέρμπι δεν ήχησε καλά στα αυτιά της διοίκησης της Νίκης, όπως φυσικά και στην αντίπερα όχθη. Οι ιθύνοντες των κυανόλευκων καταλαβαίνουν ότι αυτό συνεπάγεται μία οικονομική ζημιά και για να τη μειώσουν, εφόσον δεν αλλάξει κάτι σήμερα ή αύριο με τις προσπάθειες που γίνονται, πρόθεσή τους είναι ν’ ανοίξουν το βόρειο πέταλο που βλέπει προς τον Περιφερειακό, ώστε να φιλοξενήσει φίλους του ποδοσφαίρου, ακόμη και ουδέτερους και πολύ πιθανόν και φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, που θα έλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά.

Επίσης έχει αποφασιστεί ότι δε θα ανοίξει η ανατολική κερκίδα, αυτή που άνοιξε δηλαδή στα δύο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και το πάνω διάζωμα της σκεπαστής. Στην περίπτωση που γεμίσει το κάτω διάζωμα της σκεπαστής) μπορεί ν’ ανοίξει και το νότιο πέταλο. Για όλα θα υπάρξει διευκρινιστική ανακοίνωση ίσως και σήμερα κατόπιν των σχετικών συνεννοήσεων με τα αρμόδια όργανα.

Στα αγωνιστικά η ομάδα επέστρεψε στον Βόλο από το Ηράκλειο μετά από ένα δύσκολο ταξίδι χθες στις 11 περίπου το πρωί, ενώ έγινε προπόνηση στο Π. Μαγουλάς. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Γεντί Κουλέ, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Κέρι και Αναστασίου, όπως ήταν φυσικό, ενώ από σήμερα και πάλι στο Π. Μαγουλάς οι κυανόλευκοι θα μπουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον συμπολίτη.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, για το οποίο υπάρχει ικανοποίηση, διότι η Νίκη ήταν ανταγωνιστική παρά το σκορ και είχε τη λογική να μην παίξει αμυντικά, για να περιορίσει την έκταση του σκορ, αλλά να είναι παραγωγική, όλα πλέον κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι.

Σε πέντε ματς συνάντησε τον Κατσικογιάννη η Νίκη

Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα έχει η Νίκη, όταν έχει συναντήσει τον διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Συγκεκριμένα στις  14/12/08 για τη Γ’ Εθνική είχαμε Νίκη Βόλου-Μακεδονικός 0-0, στις 06/12/09 για την ίδια κατηγορία Τρίκαλα-Νίκη Βόλου 1-1, ενώ για τη Β’ Εθνική στις 20/10/13 Νίκη Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς 4-0 και στις 02/02/14 Νίκη Βόλου – Αιγινιακός Αιγίνιου 0-1. Τελευταία φορά που βρήκε η Νίκη στον δρόμο της τον Ηπειρώτη ρέφερι ήταν στις 09/10/16 στην εκτός έδρας επιτυχία της με 1-3 επί του Αστέρα Πετριτή.

 Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την άριστη φιλοξενία στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας αλλά και προς τον Πρόεδρο κ. Νίκο Ιμεράι και τα μέλη της Δ.Ε. που βρέθηκαν στο Γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, της φάσης των ομίλων, του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επίσης ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΚ, που παρείχε ό,τι χρειάστηκε, ώστε η ομάδα μας να έχει ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.