Πρώτη εμφάνιση στη Γ’ Εθνική με νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού!

61-52 σε βάρος του Λέοντα Μεσολογγίου

Μπορεί να ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον ΓΣ Αλμυρού στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ, ωστόσο το άγχος δεν ήταν αρκετό για να λυγίσει τους παίκτες του Παναγιώτη Νάνη, ούτε και ο αντίπαλος Λέων Μεσολογγίου. Το τελικό 61-52 κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με την ομάδα του Αλμυρού να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο!

Έτσι και στο παιχνίδι, καθώς ο ΓΣ Αλμυρού έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην άμυνα, με τον αντίπαλο να σημειώνει μόλις πέντε πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο (13-5), αν και οι γηπεδούχοι πήγαιναν κι αυτοί εν μέρει ψάχνοντας τα βήματά τους.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα με εννέα πόντους (30-21), ωστόσο παραλίγο να χάσουν κάθε πλεονέκτημα στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου ήταν κακοί, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ισοφαρίσει και ουσιαστικά το παιχνίδι ν’ αρχίσει από την αρχή.

Στην τέταρτη περίοδο πάντως, οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη έδειξαν χαρακτήρα, και κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ για να το κρατήσουν μέχρι τέλους (61-52).

Τα δεκάλεπτα: 13-5, 30-21, 45-45, 61-52

Για τον ΓΣ Αλμυρού αγωνίστηκαν οι: Κοντοστάθης 8 (2), Μυλωνάς, Μαμούρας, Παπούλιας 12, Πολίτης 12, Χασιώτης, Χαρχαρής, Γώγουλας, Βαλαμούτης 6, Γιωτόπουλος 5 (1), Τσαβές 13

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.