Πρώτη εντός έδρα ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 0-1 από τον Πιερικό

Ντεμπούτο με το …αριστερό για το νέο προπονητή  των ερυθρολεύκων Καγιέχα Ρενέδο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να γνωρίζει την ήττα με 0-1 από τον Πιερικό. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα, με το τέρμα του Ζαφειράκη στο 15’ να είναι αυτό που καθόρισε τη συνάντηση. Οι ερυθρόλευκοι δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο, κάτι το οποίο έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να απειλούν μόλις σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις με τον Κριμιτζά να κάνει το σουτ αλλά τον Ξενοδόχοφ να τον νικάει. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από δύο διακοπές, η πρώτη μετά από σύρραξη των Μπουόλι και Βερνάρδου στο 32’ και στο 80’ όταν φίλαθλοι των γηπεδούχων επιχείρησαν να ανοίξουν την εσωτερική πόρτα και να φθάσουν στον πάγκο των φιλοξενούμενων και το ματς να ξαναρχίζει μετά από δέκα λεπτά.

Πρώτο ημίχρονο
Στις πρώτες στιγμές του αγώνα ο Πιερικός και συγκεκριμένα στο 3’ ο Πιερικός πέτυχε γκολ με τον προβολή του Μπουολί, μετά από σέντρα του Ζαφειράκη από αριστερά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να το ακυρώνει ως οφ σάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού του.
Στο 8’ καταγράφεται η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν ο Να’α έκανε τη σέντρα με τον Σιαφά να πιάνει την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πιερικού. Στο 11’ ο Ζαφειράκης έτρεξε όλη την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή, με το σουτ να φεύγει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάτροβιτς από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, ο Παπακώστας έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να μην κάνει το …χατίρι του νεαρού αμυντικού, φεύγοντας λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γαλάνη. Στο 15’ ο Πιερικός μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Παντελιάδης από αριστερά εκτέλεσε δυνατό πλάγιο άουτ, η άμυνα των γηπεδούχων δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Ζαφειράκη, ο οποίος εύκολα στο πίσω δοκάρι έκανε με πλασέ το 0-1.
Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, σημειώθηκε στο 24’ όταν ο Βερνάρδος από αριστερά ελίχθηκε όμορφα, πέρασε για τον Σιαφά, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Γαλάνη, ο οποίος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ
Στο 32’ απειλήθηκε γενική σύρραξη, όταν οι Βερνάρδος και Μπουολί διαπληκτίστηκαν, μπήκαν και οι πάγκοι μέσα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα, να δείχνει από μία κίτρινη στους δύο ποδοσφαιριστές κι από μία στους πάγκους των δύο ομάδων, στους Πεΐδη και Ρόκα.
Στο 46’ ο Ολυμπιακός Βόλου ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Βερνάρδου από τον Εμπουσί, αλλά ο διαιτητής Μελτζανίδης έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, μέσα στις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Δεύτερο ημίχρονο
Πιο πιεστικός ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Πιερικό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Στο 56’ ο Κουντουριώτης θα τρέξει όλη την πλευρά από αριστερά, θα βγάλει για τον Βερνάρδο στο πίσω δοκάρι και με πλασέ θα σκοράρει, αλλά με την υπόδειξη του βοηθού Δημόπουλου ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Στο 61’ ο Κουντουριώτης επιχείρησε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά δεν ήταν δυνατό και ο Γαλάνης δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει σταθερά. Στο 71’ ο Φιλίποβιτς βρέθηκε δεξί εστρέμ έβγαλε ωραία σέντρα, ο Σιαφά έκανε το «τακουνάκι», με τη μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.
Στο 80’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ισοφαρισισει όταν ο Σιαφά έκαμνε ωραία ατομική προσπάθεια, έδωσε στο ύψος του πέναλτι για τον Μπάτροβιτς, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν «χλιαρό» και δεν προβλημάτισε τον Γαλάνη.
Στο 85’ σημειώθηκε διακοπή του αγώνα με φιλάθλους των γηπεδούχων να προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα για να φθάσουν στον πάγκο των γηπεδούχων, με τους άνδρες της Ασρτυνομίας να παρατάσσονται δίπλα στον πάγκο, να ηρεμούν τα πνεύματα μετά από δέκα λεπτά περίπου και το ματς να ξαναρχίζει.
Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός (81’ Κατσούκης), Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Σιαφά, Σκοπελίτης, Κιτόκο, Κουντουριώτης (72’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπάτροβιτς, Βερνάρδος (76’ Ξύδας).
Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Καρανάτσιος (76’ Καρβούνης), Μπουόλι (76’ Κριμιτζάς), Σουντάρ, Ζαφειράκης (93’ Παπουτσίδης), Χαντζάρας (30’ Ίτσιος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.