Πρώτη φορά στην αποστολή ο Μεντί για τη Δήμητρα με Θησέα

Η Δήμητρα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέδειξε ότι μπορεί να είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και έχοντας πλέον ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές της και με καλή ψυχολογία, παρόλο που η συγκομιδή του ενός βαθμού δεν την ικανοποιεί και σίγουρα την αδικεί, θα πάει στην Άγρια για το ντέρμπι της Μαγνησίας με τον Θησέα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή 15.00), με σκοπό να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος. Στην ομάδα θεωρούν ότι και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά βεβαίως ο βασικός στόχος είναι η νίκη και γι’ αυτή θα παλέψουν.

Σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κριστιάνο Μεντί, ο Σενεγαλέζος φορ, που από  την Τετάρτη προπονείται κανονικά με την ομάδα, έχοντας επιστρέψει από την Αθήνα, όπου είχε πάει λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Η συμμετοχή του παίκτη στην ενδεκάδα δεν είναι και η πλέον πιθανή, αντίθετα η τεχνική ηγεσία σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή, αφού δεν έχει την ετοιμότητα των συμπαικτών του. Από κει και πέρα, σε ό,τι αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Άντριαν Σάβολι, είναι αρκετά δύσκολο να βγει το δελτίο του. Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Πέτρος Θωμαΐδης έχει ακόμη ενοχλήσεις μετά το διάστρεμμα που υπέστη, αλλά κάνει προπονήσεις, όντας πιο προσεκτικός, και θα φανεί τη μέρα του αγώνα αν θα χρησιμοποιηθεί. Στην αποστολή θα είναι ο νεαρός Τετριμίδας, αλλά όχι οι Τιμπλαλέξης (τραυματίας) και Μπιρμπίλης (στρατευμένος).

Στο ματς με τον ΑΟ Υπάτου οι “πράσινοι” με όπλα τους το πάθος, την ένταση και δίνοντας το 100% έφεραν σε δύσκολη θέση το μεγάλο φαβορί του ομίλου και πήραν τον πρώτο τους βαθμό. Τώρα θέλουν να δώσουν συνέχεια, ψάχνοντας παράλληλα και το πρώτο τους γκολ, αφού αμυντικά δείχνουν καλά οργανωμένοι και μάλιστα έδεσαν ακόμη περισσότεροι με τη χρησιμοποίηση του  Καρρά ως αριστερού μπακ και τη χρησιμοποίηση του Τσιάτσιου ως στόπερ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.