Πρώτη ισοπαλία για την ομάδα πόλο του Βόλου

9-9 με τον Νηρέα Γέρακα

Ισόπαλο που άφησε και τις δύο ομάδες παραπονούμενες έληξε το παιχνίδι του Νηρέα Γέρακα με το Βόλο (9-9). Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες αλλά και έντονες διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων, με τους Βολιώτες να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ, αλλά οι γηπεδοίχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν από 7-9 σε 9-9 μετά τα τέρματα των Κολυβά και Πισσία.

Η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι έγινε 1’43” πριν τη λήξη του αγώνα, όταν Γλούμης και Σπυρόπουλος δέχθηκαν από μία αποβολή χωρίς αντικατάσταση, με τον αμυντικό του Νηρέα Γέρακα να χρειάζεται ράμματα. Ο Πισσίας ευστόχησε στο πέναλτι για τον Νηρέα, ενώ ο Πανής έπιασε το πέναλτι του Δανιήλ (το δεύτερο στον αγώνα) με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν στον χρόνο που απέμενε.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-3, 1-2, 2-1

Νηρέας Γέρακα (Τάσος Σχίζας): Πανής, Παπαδεγεωργάκης 1, Παπαδόπουλος Γρ. 1, Παπαδόπουλος Π., Μαυρεδάκης, Παππάς Αλ. 2, Σπυρόπουλος, Παπαχριστόπουλος 2, Καρυπίδης, Πισσίας 1, Κολυβάς 1, Μαντζώρος, Βασιλάκης Ν. Βασιλάκης Β., Κουλουκτσής 1

Βόλος (Δημήτρης Μπλάνας): Νάσιος, Δανιήλ Χ., Γκανάτσιος 2, Παπαβασιλείου 1, Μαρινάγης Ι. 1, Μαρινάγης Χ. 1, Μάρκου, Ανδρής, Γλούμης 1, Στεργίου Γ. 1, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης 1, Ιωακείμ, Νικολέρης, Βλιώρας 1.

Με πληροφορίες από waterpolonews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.