Πρώτη ήττα για τη Μικτή Παίδων με 1-0 από τη Φθιώτιδα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ από την ομάδα της Φθιώτιδας εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό δε στοιχίζει ουσιαστικά, αφού οι Παίδες είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου ξεκίνησε με τον Καποτά κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τ’ αριστερά ήταν οι Κατσαρός, Τρίχας, Οροκλός και Κασιούρας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Κύρκος, Κωστούλας και Κουφογεώργος (ο τελευταίος με πιο επιθετικό ρόλο), ενώ από τα πλάγια βοηθούσαν τον φορ Νταβλαμάνο οι Καραγιαννόπουλος και Ζαρίφης.

Η Κ14 της ΕΠΣΘ πήγε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και μόλις στο 1’ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Κωστούλα μετά από κόρνερ να περνά λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, αλλά αστόχησε στο 24’, ενώ στο 33’ το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ζαρίφη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Καραγεώργος.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, δηλαδή στο 37’ έγινε η ζημιά για τους φιλοξενούμενους. Ο Παπαζαχόπουλος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη πάσα αμυντικού της ΕΠΣΘ και με σουτ έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 43΄ο Καποτάς ενήργησε σωτήρια και νίκησε στο τετ-α-τετ αντίπαλό του, κρατώντας μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του, η οποία όμως δεν μπόρεσε να ανταποδώσει το γκολ που δέχτηκε και έτσι υπέστη την πρώτη της ήττα.

Να σημειωθεί ότι Μπασαγιάννης, Μπέκος και Σακατζής δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους λόγω ίωσης.

Κ14 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Καραγεώργος, Μπακαλέξης, Καρανίκας, Κούτλας, Αλαμάνης, Κλητοράκης, Ρήττας, Παπαζαχόπουλος, Α. Γεμενής, Κοντονίκος, Θ. Γεμενής

Κ14 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καποτάς, Κατσαρός, Τρίχας, Οροκλός  (52’ Γιασαρλάρι), Κασιούρας, Κύρκος, Κωστούλας, Κουφογεώργος (66’ Λυκουρίνος), Νταβλαμάνος, Καραγιαννόπουλος (52’ Σταυραντώνης), Ζαρίφης

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-0

ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-9

Η βαθμολογία

ΕΠΣ Εύβοιας 13

ΕΠΣ Θεσσαλίας 10

ΕΠΣ Φθιώτιδας 6

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.