Πρώτη ήττα με 1-3 από την Καρίτσα για Διαγόρα, που πλήρωσε λάθη και απειρία

Στιγμιότυπο από τον αγώνα

Μεγάλη προσπάθεια, που δε στέφθηκε από επιτυχία απέναντι στην Α.Ε. Καρίτσα έκανε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, στο πρώτο ματς έδρας στη Γ’ Εθνική. Το σύνολο του Μιχάλη Ζιώγα ηττήθηκε με 1-3, παρότι προηγήθηκε σχετικά νωρίς, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όταν και ισοφαρίστηκε. Τελικά στην επανάληψη, η Καρίτσα πέτυχε άλλα δύο τέρματα και έκανε το δύο στα δύο.

Ο Διαγόρας, που πλήρωσε την απειρία του, δημιούργησε και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Ράντος με φοβερή επέμβαση στη δεξιά του γωνία δεν επέτρεψε να γίνει το 1-0 σε σουτ του Κουβελά στο 15’. Ωστόσο, στο 20’ έγινε το 1-0 με το δυνατό δεξί σουτ του Ζιάκα εντός περιοχής.

Σε ένα κομβικό σημείο οι γηπεδούχοι δέχθηκαν την ισοφάριση, που οφείλεται κυρίως στον Βουκομάνοβιτς κι όχι τόσο στον σκόρερ Αλεξίου. Ο πρώην παίκτης της Νίκης, που την προηγούμενη αγωνιστική είχε πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, πήρε την μπάλα σε φάση που ο Διαγόρας είχε κερδίσει κόρνερ, έξω από την περιοχή της ομάδας του και έφτασε … καλπάζοντας στην αντίπαλη περιοχή, για να σπάσει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Αλεξίου, που νίκησε τον Πρίφτη (1-1).

Στο 49’ η ομάδα της Πιερίας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Ζαφειρίδη, που πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση μετά από αδυναμία των γηπεδούχων να τελειώσουν τη φάση στην άμυνά τους.

Σα  να μην έφτανε αυτό, στο 65’ η Καρίτσα πέτυχε κι άλλο τέρμα και καθάρισε το ματς. Ο Κυρτέγος έβγαλε την μπαλιά για τον Αλεξίου, που με το κεφάλι παραβίασε για 3η φορά την εστία του Διαγόρα για το τελικό 1-3. Το αποτέλεσμα πάντως δε φάνηκε να πτοεί τους φιλάθλους των γηπεδούχων, που χειροκρότησαν την ομάδα τους.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ (Ζιώγας): Πρίφτης, Καραμπούζης, Σπαθής, Απ. Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος (78’ Δίντσης), Αλεξίου ( 86’ Κ. Καραπλιάγκος), Κουβελάς, Παπαγεωργίου (46’ Καλύβας), Ζιάκας (69’ Τανός), Αλαμάνης

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ  (Κούρτογλου): Ράντος, Ζαφειρίδης (64’ Οικονόμου), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Συράκος (84’ Μήτρακας), Δημητρουλόπουλος, Βουκομάνοβιτς (76’ Γκίκας), Κυρτέγος, Αλεξίου (90+1’ Παπαϊωάννου)

πηγή φωτό: diagorasstef.blogspot

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.