Πρώτη ήττα στα φιλικά για Ρήγα, έχασε 2-1 από τη Δήμητρα

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης ο Ρήγας Φεραίος υπέστη στο έβδομο φιλικό του την πρώτη του ήττα στα φιλικά, αφού έχασε από τη Δήμητρα με 2-1. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Θανάση Μπίλη είχε πέντε νίκες στην έδρα της και μία ισοπαλία εκτός έδρας με την Αγία Παρασκευή.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν τις σημαντικές απουσίες των Σέττου, Σπαθή, Πάσχου, Μιχολίτση και Ράπτη, μπήκαν πολύ δυνατά και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ κατάφεραν να προηγηθούν στο 22’ με σουτ του Γεωργαντζή, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μπράνα. Από το 30’ και μετά, όταν ο Βαγγέλης Νικηφοράκης, που επέστρεψε στη Δήμητρα, είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η Δήμητρα άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο και στο 40’ ισοφάρισε με σουτ του Αραπίτσα, που πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Βούλγαρης ήταν αυτός που στο 65’ χάρισε τη φιλική νίκη γοήτρου στη Δήμητρα με θαυμάσιο σουτ στο παραθυράκι μετά από ατομική ενέργεια.

Η Δήμητρα είχε στη βασική της ενδεκάδα τον Μπράνο κάτω από τα δοκάρια, τους Γκαρνίδη κα Νικηφοράκη πλάγιους μπακ και τους Παυλίδη και Κυριάκο στόπερ. Ο Στεφανής ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος και μπροστά του ως εσωτερικοί χαφ τοποθετήθηκαν οι Θωμαΐδης και Τσιάτσιος. Στις πτέρυγες ήταν οι Βούλγαρης στα δεξιά και Φούκης στ’ αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Αραπίτσας.

Για τον Ρήγα Φεραίο επιλέχθηκαν ο Κουρίτας στο τέρμα, οι Σουγκάρης και Χότζα για τα πλάγια της άμυνας και για το κέντρο αυτής οι Καρλιάμπας και Γούτσιος. Ο Γιώργος Αλεξίου με τον Τσιαντή ήταν οι αμυντικοί μέσοι, δεκάρι ο Νασιακόπουλος και τον φορ Ζηρδέλη βοηθούσαν από τα «φτερά» οι Γεωργαντζής και Γάρος.

Επόμενο τεστ για τη Δήμητρα θα είναι την προσεχή Κυριακή πάλι στο γήπεδό της σε τουρνουά 45λεπτων παιχνιδιών με Αίαντα Σούρπης και Ιάσονα Άλλης Μεριάς, ενώ ο Ρήγας φιλοξενεί τη Νίκη την Κυριακή επίσης στο Βελεστίνο.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης, Παυλίδης, Κυριάκος, Στεφανής, Φούκης, Θωμαΐδης, Αραπίτσας, Βούλγαρης, Τσιάτσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Γαλατσίδας, Γ. Σαρρής, Ζαντιώτης, Ξηροκώστας, Μπαράκου, Πραττής, Μηλιώνης, Κουτσούμπας

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Σουγκάρης, Χότζα, Καρλιάμπας, Γούτσιος, Αλεξίου Γιώργος, Τσιαντής, Νασιακόπουλος, Ζηρδέλης, Γεωργαντζής, Γάρος

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαγιάννης, Γκάγκας, Τανός, Μπακάλης, Μπομπότης, Αλεξίου Αριστοτέλης, Σταμάτης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.