Πρώτη ήττα των ανδρών της Αργούς

Την ήττα με 3-1 σετ από την ΕΑΛ γνώρισε στη Λάρισα την Κυριακή η ομάδα των ανδρών , σε αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας. Η ΑΡΓΩ που αγωνίστηκε με διαφορετικό σχήμα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της , λόγω απουσιών από τραυματισμούς παικτών , προσπάθησε πολύ στο πρώτο σετ το οποίο έχασε με οριακή διαφορά 26-24 ύστερα από δύο δικά της λάθη και πολλά διαιτητικά που προηγήθηκαν. Με την ψυχολογία στο ναδίρ «έφυγε» και το 2ο σετ για τους Βολιώτες με 25-14. Στο 3ο σετ τα πράγματα άλλαξαν με την ΑΡΓΩ να μπαίνει μπροστά στο σκορ και να μειώνει σε 2-1 . Στο 4ο σετ και ενώ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (19-18), η απώλεια του σέρβις από την ΑΡΓΩ σε εκείνο το σημείο αποδείχθηκε καθοριστική, αφού στη συνέχεια έγιναν απανωτά λάθη που έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.
Και οι δύο ομάδες εξέφρασαν πολλά παράπονα για τον έλεγχο του αγώνα από τους διαιτητές.
Τα σετ του αγώνα : 26-24,25-14,21-25,25-19
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτσομάρκος Κ, Μπλατσιώτης Π, Ναλετάκης Χ, Κουτσομάρκος Β, Κούντριας Γ, Νταφούλης Α (L), Γαλάνης Ε (L), Μαγκούτης Γ, Τσέτσιλας Κ, Καλύβας Α, Λάκης Κ, Πράπας Χ, Δαλάκας Χ.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ : (Γεωργουλάς Σ) Βλότσος Ε, Ιτούδης Ε, Φουρκιώτης Κ, Σκευοφύλαξ Γ, Καπλάνης Α, Δρακάκης Ι, Φιλιππίδης Β, Πασχαλίδης Α, Σίμος Ν.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τόκα Κ, Βλάχος Γ, Υφαντή Π.

Αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής;
Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Σ. ΑΡΓΩ 3-1
Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ-Α.Ο.ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3-0
ΣΦΦΑ ΑΜΙΛΛΑ-Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3
Α.Σ. ΔΩΡΙΔΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Σ.Λ. 0-3
Η βαθμολογία
ΣΠΑ Καρίτσας 9β
ΑΕ Λάρισας 9β
ΕΑ Λάρισας 6β
ΑΣ Αργώ Βόλου 6β
ΑΟ Ακαδημία Τυρνάβου 3β
Φιλαθλητικός Λαμίας 3β
ΣΦΦΑ Άμιλλα Τρικάλων 0β
ΑΣ Δωρίδας 0β

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Την ήττα με 3-2 σετ στην Καρδίτσα από τον ΣΠΑΚ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας. Το άσχημο ξεκίνημα και τα πολλά λάθη της ομάδας του Βόλου είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 σετ. Στη συνέχεια όμως η ΑΡΓΩ κατόρθωσε να βρεί τον καλό της εαυτό και με ολοκληρωτικό παιχνίδι να ισοφαρίσει σε 2-2 . Ο τελικός νικητής του αγώνα κρίθηκε στο τάι μπρείκ το οποίο έληξε με 15-13 υπέρ των γηπεδούχων, ύστερα από δύο καθοριστικά διαιτητικά λάθη . Το 1ο ήταν στο 13-13 όταν επίθεση άουτ του ΣΠΑΚ δόθηκε μέσα και το 2ο στο 14-13 όταν, ενώ έγινε τέλεια επιθετική ενέργεια από το κέντρο και η μπάλα έσκασε στο τερέν και μετά από κάποια δευτερόλεπτα, ο πρώτος διαιτητής σφύριξε διπλή μπάλα στην πασαδόρο και «τελείωσε» άδοξα το παιχνίδι.
Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΡΓΟΥΣ για τα διαιτητικά λάθη , που θεωρούν ότι ήταν καθοριστικά για να τους στερήσουν τη νίκη.
Τα σετ του αγώνα :25-12,25-22,17-25,27-29,15-13
Σ.Π.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Αλεξίου Αθ.,Χαβρουζάς Β) Kωνσταντίνου,Γκορίλα,Κολοκύθα, Παπαστεφάνου, Κανάκη,Βαγενά,Παγώνη Μ(λ),Καρατζιά,Παπασακελαρίου(λ), Καλλιώρα,Παγώνη Α.,Παπαντώνη,Τεντολούρη,Νικολάου.
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ : (Σταθόπουλος)Τάσου,ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Γεωργουλοπόυλου, Χαρχαρή,Φιλιπίδη, Καλαποδά , Γιαννετάκη,Χειμάρα ,Σουφλή, Πώπου.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: 0-3
Α.Σ. ΙΤΕΑΣ – ΦΙΛ/ΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: 3-0
ΑΠΣ ΛΑΜ. ΦΘΙΑ – Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 1-3
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ – Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ: 0-3
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: 3-2
Η βαθμολογία :
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 18β
Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 18β
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 12β
ΑΕΛ 11β
ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 10β
Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 8β
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4β
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3β
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3β
Α.Σ. ΙΤΕΑΣ 3β

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ 2017-18-
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
Το πρωτάθλημα εφήβων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με την ομάδα του ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΚΕΛ. Η ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ η οποία είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση κάνοντας μια πολύ αξιόλογη πορεία στη διοργάνωση. Στην τελευταία της αναμέτρηση που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε την αντίστοιχη της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-0 ΣΕΤ (25-21,25-13,25-16)
Οι αθλητές που συμμετείχαν φέτος στη εφηβική ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ήταν οι : Φιλιππίδης Βασίλης, Πασχαλίδης Αναστάσης,Λημνιώτης Χρήστος,Σίμος Δημήτρης,Καπλάνης Άγγελος, Βλότσος Βαγγέλης , Βυσσαρίου Θάνος,Σπανουδάκης Γιώργος,Αγκόλι Αλκίνοος, Λεμονής Αποστόλης ,Ξενοκώστας Σπύρος, Σδρούλιας Γιώργος,Ιωνάς Ανδρέας, Σκιαθίτης Αντώνης.
«θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, όλων των ομάδων που συμμετείχαν σ΄αυτό το πολύ καλό και ποιοτικό πρωτάθλημα που έγινε φέτος . Έγιναν πολλά και δυνατά παιχνίδια που είχαμε χρόνια να δούμε . Πιστεύω αυτό να έχει διάρκεια γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο το άθλημα θα πάει μπροστά . Ιδιαίτερα θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες που συμμετείχαν στη δική μου ομάδα, για την μεγάλη προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα , παρά τις αντιξοότητες που είχαμε φέτος (τραυματισμους κλπ) . Στην πρωταθλήτρια ομάδα της Καρδίτσας εύχομαι καλή συνέχεια στην φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος» δήλωσε ο προπονητής του ΑΣ ΑΡΓΩ Σπύρος Γεωργουλάς.

Τα αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών:
AΕΛ-ΕΑΛ 0-3 σετ κ΄ 0-3 σετ (1η κ’ 6η αγωνιστική)
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ –ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1 κ΄3-2 σετ (1η κ’ 6η αγωνιστική)

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΕΛ 3-0 σετ κ΄ 3-0 σετ (2η κ’ 7η αγωνιστική)
ΕΑΛ -ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 1-3 κ΄2-3 σετ (2η κ’ 7η αγωνιστική)

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ κ΄ 0-3 σετ (3η κ’ 8η αγωνιστική)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΕΑΛ 3-1 κ΄3-2 σετ (3η κ’ 8η αγωνιστική)

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1 σετ κ΄ 3-1 σετ (4η κ’ 9η αγωνιστική)
ΑΕΛ – ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 κ΄0-3 σετ (4η κ’ 9η αγωνιστική)

ΕΑΛ- ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-3 σετ κ΄ 0-3 σετ (5η κ’ 10η αγωνιστική)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΑΕΛ 3-1 κ΄3-2 σετ (5η κ’ 10η αγωνιστική)

Tελική κατάταξη :
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 24 ΒΑΘΜΟΙ – 8 ΝΙΚΕΣ /0 ΗΤΤΕΣ (24-2 ΣΕΤ)
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 16 ΒΑΘΜΟΙ – 6 ΝΙΚΕΣ /2 ΗΤΤΕΣ (18-12 ΣΕΤ)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 10 ΒΑΘΜΟΙ – 4 ΝΙΚΕΣ /4 ΗΤΤΕΣ (15-15 ΣΕΤ)
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 7 ΒΑΘΜΟ– 2 ΝΙΚΕΣ /6 ΗΤΤΕΣ Ι (9-18 ΣΕΤ)
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 ΒΑΘΜΟΣ – 0 ΝΙΚΕΣ /8 ΗΤΤΕΣ (2-24 ΣΕΤ)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχαν την Κυριακή οι κορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ και διατήρησαν το αήττητο στη 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της Βολιώτικης ομάδας πέτυχαν αυτή τη φορά νίκη εκτός έδρας με 3-0 σετ επί της μαχητικής ομάδας της ΑΘΛΕΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Στο 1ο σετ συνάντησε μεγάλη αντίσταση από τη ομάδα της Λάρισας και κέρδισε με την οριακή διαφορά λόγω του μεγάλου αριθμού των λαθών της. Στο 2ο και 3ο σετ , το πολύ δυνατό σέρβις και η πολύ καλή συνεργασία στο κέντρο από τις Καλαποδά –Γεωργουλοπούλου, έκαναν το έργο της ομάδας πιο εύκολο και πήραν έτσι δίκαια το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τα σετ του αγώνα:25-27,17-25,16-25
ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Γκότσης) Σκυλογιάννη ,Μαρινοπούλου, Πάτρα,Γκόρη, Στεργίου,Πίτσα,Μουλά, Παπαδημητρίου, Χριστώνη,Μπαζούκη,Κωστούλα, Μούρα.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόποuλος)Γεωργουλοπούλου,Καλαποδά , Φιλιππίδη Α,Χειμάρα , Σουφλή,Πώπου,Παπάρα,Φιλιππίδη Μ, Κασιούρα.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης:
ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 0-3 σετ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-3 σετ
Βαθμολογία:
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 6 β (6-0 σετ)
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 6 β (6-1 σετ)
ΑΘΛΕΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ 3 β (3-3 σετ)
ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3 β (3-3 σετ)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0 β (1-6 σετ)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0 β (0-6 σετ)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.