Πρώτη και αήττητη η Νίκη στο πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων

Τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ομάδας των κορασίδων του τμήματος βόλεϊ της Νίκης για τη β’ φάση του πρωταθλήματος κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ. Στο τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου γύρου αγωνίστηκαν στον Τύρναβο κι επικράτησαν επί του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου με 2-3 σετ στο τάι μπρέικ. Με τη νίκη αυτή συμπλήρωσαν 10 νίκες σε 10 παιχνίδια και τερμάτισαν αήττητες στην πρώτη θέση του ομίλου τους!

Για τη συνέχεια προβλέπεται αγώνας μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με τον πρώτο του 7ου ομίλου της β’ φάση, που είναι ο Α.Ο. Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου. Ο νικητής του μπαράζ θα προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ και αντίπαλος σε μονό αγώνα και ουδέτερο γήπεδο θα είναι ο πρώτος του 1ου ομίλου της β’ φάσης που πιθανόν να είναι είτε η Ε.Α. Λάρισας είτε ο Ασκληπιός Τρικάλων.

Με τις κορασίδες της Νίκης Βόλου, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων έχουν αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Χρήστου Γαλαζούλα, οι κάτωθι αθλήτριες του συλλόγου: Μερκονιάν, Χαλκιά, Κονιστή, Ζιώγα, Παπαευσταθίου, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Περπερίδου, Κλαδάκη, Βαταμίδου, Βέτσικα, Τζιοβάρα, Μπέτα, Μαντζαβίνου, Μαργαριτοπούλου, Γαιτάνη, Σταφυλαράκη, Δημητριάδη, Θαλασσινού και Δώσσα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.