Με τον εξτρέμ Κώστα Δημόπουλο να ξαναβρίσκει δίχτυα μετά την πρεμιέρα, ο Άνθιμος Γαζής έφτασε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ στην πρώτη του νίκη, επικρατώντας στο Βοηθητικό με 1-0 του Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε στο 49’ μετά από ασίστ του Ηλία Δενελάβα, ο οποίος στο 79’ έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον πατέρα του, Νίκο, καθώς σε διεκδίκηση με αντίπαλο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. Ο νεαρός παίκτης θα κάνει μαγνητική τη Δευτέρα (28/9), για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Δαμασιώτης, Ζάγκας, Μπάνος, Ιωάννου, Κωστάκης, Κατσαμόρας (62’ Παπαστεργίου), Δημόπουλος, Τσουκαλάς, Ίλιεβ (72’ Γλυκός), Δενελάβας (79’ λ. τρ. Τσαπέρος), Κογιάννης (79’ Υμέρ)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Ξανθάς, Γκουγκίδης, Λουφόπουλος, Ψάρρας, Γιαννούχος, Τζέκα, Καραμανλής, Καρατζιώλης, Πρίντζος, Κυριάκος, Χατζηκωτούλας


















