Πρώτη Ολυμπιακού Βόλου με 22 παίκτες και συνθήματα κατά Μπέου

Μποτσιβάλης: Oμάδα χωρίς κόσμο δεν πάει πουθενά

Έγινε σήμερα ο αγιασμός και η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό παρουσία αρκετών φίλων των ερυθρολεύκων. Οι οργανωμένοι δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα με καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα για αρκετή ώρα κατά του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και για την άνοδο.

Στην πρώτη έδωσαν το παρών 22 παίκτες, εκ των οποίων οι 3 (Ζάχος, Κωνσταντίνου, Μασούρας) είναι από τις υποδομές.

Οι υπόλοιποι 19 ήταν οι Βασίλιεβιτς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Καράμπελας, Σεχολάρι, Μέμος, Λούγκος, Κούτσικος, Αλαμάνης, Νόνης, Δήμος και Ανδρέας Κόκας, Σκανδάλης, Πατσής, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Φραγκογιάννης, Χατζόγλου (που έπαιξε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη Νίκη) και Καρβούνης, ενώ ο Θέος ήταν με πολιτικά στην εξέδρα, δείγμα ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει.

Χατζόγλου (έπαιξε πέρσι στη Νίκη στο β’ εξαμηνο) και Καρβούνης (21χρονος μέσος, που ήταν στα Χανιά, χωρίς ν’ αγωνιστεί, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήταν στον Δωτιέα Αγιάς στη Γ’ Εθνική, έχοντας 20 συμμετοχές) δεν ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού κι ούτε χαιρέτησαν τον κόσμο, όπως έγινε με τους υπόλοιπους, γιατί η συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό δεν πήρε ακόμη επίσημη μορφή.

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε από τον πατέρα Μάξιμο, εκπρόσωπο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, χαιρετισμό απηύθυνε πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Μποτσιβάλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχει η ομάδα τους στόχους, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την παρουσία τους και τόνισε πως ομάδα χωρίς κόσμο δεν πάει πουθενά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.