Πρώτη προπόνηση για Δεμηρτζόγλου, κλείνει τέλος βδομάδας ο φορ

Πριν καν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και μετά τη φυγή του Τζιώρα ο πρώτος στόχος που είχε τεθεί στη Νίκη σε ό,τι αφορά την ενίσχυσή της ήταν η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Οι περιπτώσεις του Μάντζιου και ενός ακόμη παίκτη με μεγάλη θητεία στη Σούπερ Λιγκ, που όμως έχει μείνει κάποιους μήνες χωρίς ομάδα δεν προχώρησαν, αλλά υπάρχουν παίκτες σ’ αυτή τη θέση, που η διοίκηση διαπραγματεύεται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, θα έχει κλείσει ο «φουνταριστός» μέχρι και πριν τον αγώνα με τη Στυλίδα στο Πανθεσσαλικό, που είναι ο πρώτος από τους τρεις συνεχόμενους εντός έδρας.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν λοιπόν ότι θα είναι σε θέση σύντομα να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση για τον επιθετικό, που θα στέλνει με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα στα δίχτυα, αφού την περασμένη Κυριακή με τον Θησέα χάθηκαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες εκτός των δύο γκολ, με την ομάδα να στέκεται και άτυχη έχοντας δύο δοκάρια.

Την Τρίτη (15/1) μετά το ρεπό της Δευτέρας ξεκίνησε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Στυλίδα και στην προπόνηση συμμετείχε για πρώτη φορά και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα τη χειμερινή περίοδο, ο Κώστας Δεμηρτζόγλου. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για το δικαίωμα συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στον προσεχή αγώνα με τη Στυλίδα, πιστεύοντας ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Η Νίκη φυσικά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καρτσαμπά στον επόμενο αγώνα, καθώς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες με τον Θησέα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που προβληματίζει, αφού υπάρχει και η σίγουρη λύση του Νίκου Παπαδήμα.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς μετά το έκτο διπλό στο πρωτάθλημα σε επτά ματς (έχει μόνο μία απώλεια με την ισοπαλία με 1-1 στον Παλαμά με τα Σέλλανα) έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση σε αγώνες εκτός έδρας σε όλη τη Γ’ Εθνική, αφού μόνο η Καλαμάτα στον όγδοο όμιλο έχει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.