Πρώτη προπόνηση της Αγίας Άννας στο Διμήνι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο γήπεδο του Διμηνίου έγινε σήμερα Δευτέρα (10/8) η πρώτη προπόνηση της Αγίας Άννας, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βολιώτικος σύλλογος: «Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε! Με χαμόγελα, διάθεση για δουλειά και πολλή θετική ενέργεια, η αντρική ομάδα μας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη επίσημη προπόνησή της για τη σεζόν 2026-2027, στο γήπεδο Διμηνίου.

Ήταν η πρώτη συνάντηση μιας καινούργιας διαδρομής. Μιας σεζόν που μας βρίσκει ξανά έτοιμους να δουλέψουμε, να προσπαθήσουμε, να εξελιχθούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο προπονητής μας, Γιάννης Βέργος καθώς και η προπονήτρια τερματοφυλάκων Νικολέττα Κανιάκα, οι οποίοι μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας έπιασαν δουλειά, βάζοντας τις πρώτες βάσεις της φετινής προετοιμασίας.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, το κλίμα ήταν αυτό ακριβώς που θέλουμε να χαρακτηρίζει την Αγία Άννα: όμορφο, οικογενειακό και γεμάτο διάθεση. Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την επιστροφή τους στο γήπεδο και την πρώτη προπόνηση, με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια να δημιουργούν την καλύτερη δυνατή αφετηρία για όσα ακολουθούν.

Η πρώτη προπόνηση σηματοδοτεί πάντοτε κάτι περισσότερο από την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι η στιγμή που η ομάδα συναντιέται ξανά στο γήπεδο, που οι στόχοι αρχίζουν να παίρνουν μορφή και που όλοι μαζί κοιτάζουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Μπροστά μας βρίσκεται μια απαιτητική ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Μια χρονιά με προπονήσεις, αγώνες, όμορφες στιγμές, δυσκολίες και προκλήσεις. Όλα αυτά, όμως, αποτελούν μέρος του ταξιδιού.

Με καθημερινή δουλειά, συνέπεια, ομαδικό πνεύμα και πίστη σε αυτό που χτίζουμε, θέλουμε κάθε ημέρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα χαίρεται το ποδόσφαιρο, θα αγωνίζεται με πάθος και θα εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το όνομα και τις αξίες του συλλόγου μας.

Τα πρώτα χιλιόμετρα της νέας σεζόν γράφτηκαν, τα πρώτα χαμόγελα επέστρεψαν και η μπάλα κύλησε ξανά στο χορτάρι.

Η Αγία Άννα επέστρεψε.
Η προετοιμασία ξεκίνησε.
Και ένα νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι μόλις άρχισε!

Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, με υγεία, δύναμη και πολλές όμορφες στιγμές!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.