Πρώτη συγκέντρωση για Πύρασο, που απέκτησε Χρήστο Δαμάσκο

Παίκτες του Πυράσου, τεχνικό team και διοίκηση είχαν την πρώτη τους συνάντηση το Σάββατο (25/7), δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει:

“Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας διοίκησης, προπονητή, ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος, μαζί με όλα τα μέλη του συμβουλίου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους αθλητές. Στην ομιλία του ζήτησε απ’ όλους τη μέγιστη προσπάθεια, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος. “Ο Πύρασος πριν λίγα χρόνια είχε πάρει το “βραβείο” μιας από τις πιο οργανωμένες ομάδες. Αυτό θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά και ήδη στο γήπεδο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας και θα σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε. Εμείς θέλουμε να μας ανταποδώσετε την εμπιστοσύνη με την παρουσία σας στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή αρχή τη Δευτέρα στην προετοιμασία”, είπε μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Μόδρομος.
Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές συνέπεια και πειθαρχία, να βρουν το κίνητρο ώστε να βελτιωθούν ατομικά και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο”.

Αμέσως μετά, άπαντες μετέβησαν στην καφετέρια του Λάμπρου Κολώνη για συζήτηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς…

Η προετοιμασία αρχίζει την Δευτέρα 27/7 στις 18:00 με Αγιασμό και μετά την πρώτη προπόνηση”.

Ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής στην ομιλία του προς τους παίκτες
Οι παίκτες ακούν με προσοχή τον πρόεδρο και τον προπονητή του Πυράσου

Επιστροφή Χρήστου Δαμάσκου

Η διοίκηση του Πυράσου ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του 25χρονου Χρήστου Δαμάσκου, ενός ποδοσφαιριστή που βοήθησε σημαντικά την ομάδα σε περιόδους επιτυχιών και ο οποίος είναι αγαπητός στον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου. “Εκτιμούμε την αγωνιστική αξία και τον χαρακτήρα του Χρήστου και θεωρούμε σημαντική την επιστροφή του στην ομάδα της περιόδου 2020-21, ενώ ο ίδιος γνωρίζει τις απαιτήσεις του συλλόγου και το dna πρωταθλητισμού που έχει ο Πύρασος”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που σημειώνει ακόμη ότι Χρήστος Δαμάσκος είχε πάει στον Πύρασο τον Ιανουάριο του 2014, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ, ενώ  συνέχισε στην ομάδα τη διετία της Γ’ Εθνικής μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχοντας ήδη “γράψει” τεσσεράμισι χρόνια θητείας σ’ αυτή, τα οποία τώρα θα αυξήσει. Άλλες ομάδες του μετέπειτα ήταν ο Ηρακλής Βόλου, ο Σαρακηνός και το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης την περασμένη σεζόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.