Πρωτιά στη Μαγνησία για τον στίβο της Νίκης στο 3ο τρίαθλο της χρονιάς

Πρωτιά για τον στίβο της Νίκης στη Μαγνησία σε αγόρια και κορίτσια της κατηγορίας U14 στο 3ο τρίαθλο της χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου τονίζει:
“Με επιτυχίες ξεκίνησε για μία ακόμη φορά η αγωνιστική μας χρονιά με τους αθλητές/τριες της κατηγορίας Κ14 (2010-2011) όπου συμμετείχαν στο 3ο τρίαθλο της χρονιάς 2022-2023 που υλοποιήθηκε το Σάββατο 14/10/2023 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Με την πολυπληθέστερη ομάδα 23 αθλητών/τριων ανάμεσα σε όλα τα σωματεία της Μαγνησίας, αγωνίστηκαν όλοι σε τρία αγωνίσματα (60μ. – σφαίρα – μπαλάκι) και κατέλαβαν την ΠΡΩΤΗ θέση στη Μαγνησία βαθμολογικά στα κορίτσια (3255 βαθμοί) και στα αγόρια (1270 βαθμοί).
Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση τριάθλου στα αγόρια κατέλαβε ο αθλητής μας Νάρης Παύλος ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 285 βαθμούς και ο οποίος βγήκε 1ος και στα δύο ριπτικά αγωνίσματα (σφαίρα – μπαλάκι).
Την 3η θέση τριάθλου μοιράστηκαν οι αθλητές μας Αθανασίου Απόλλων και Λουφόπουλος Αργύρης, οι οποίοι συγκέντρωσαν από 210 βαθμούς. Να αναφέρουμε ότι ο αθλητής Αθανασίου Απόλλων κατέκτησε την 3η θέση στα 60μ. και στη σφαίρα, ενώ ο αθλητής μας Λουφόπουλος Αργύρης αναδείχτηκε 1ος στο αγώνισμα της ταχύτητας στα 60μ. και ο αθλητής Διαμάντης Σάββας 2ος στο ίδιο αγώνισμα (60μ.).
Στα κορίτσια η αθλήτρια μας Δρίβα Ισμήνη κατέκτησε την 3η θέση στα 60μ. ενώ η αθλήτρια μας Μουστρούφη Σταματία αναδείχτηκε 2η στο μπαλάκι και 3η στη σφαίρα.
Οι υπόλοιποι αθλητές/τριες που συμμετείχαν στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ανεξάρτητα από την θέση που κατέλαβαν βοηθώντας όλοι μαζί να αναδειχθεί ο σύλλογος μας ΠΡΩΤΟ σωματείο στην ομαδική κατάταξη στην Μαγνησία.
Αναλυτικά οι αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες είναι:
1.Αθανασίου Απόλλωνας
2.Αλουτζανίδου Κων/να
3.Ανέστη Χριστίνα
4.Γιαννάκαρου Δανάη
5.Γιαννάκαρου Βικτώρια
6.Γιαννάκαρου Δήμητρα
7.Διαμάντης Σάββας
8.Δρίβα Ισμήνη
9.Καλλιώρας Βαγγέλης
10.Καραντενίζη Ιωάννα
11.Καραφύλη Ιωάννα
12.Καρατζιώλη Σταυριανή
13.Καρνάβα Ευγενία
14.Κοπάνου Ευγενία
15.Κυπραίος Μιχάλης
16.Λουφόπουλος Αργύρης
17.Μόσχαλη Κων/να
18.Μουστρούφη Σταματία
19.Νάρης Παύλος
20.Οικονόμου Αναστασία
21.Πανταζοπούλου Ελένη
22.Σταματοπούλου Αγγελική
23.Συγγελούδης Ερμής
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες και σε όλους τους γονείς και φίλους που παρευρέθηκαν στο στάδιο και εμψύχωναν με τον τρόπο τους όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλα τα αγωνίσματα!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προπονήσεις όλων των αθλητών/τριών μας και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.