Πρωτιές κι ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές στίβου της Νίκης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε αγώνες κλειστού στίβου στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Στην πρώτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας, σε ημερίδα στίβου για το 2018, οι αθλητές κι οι αθλήτριες που συμμετείχαν, βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, σημειώνοντας παράλληλα κι ατομικά ρεκόρ.

Πρώτη στα 60μ. αναδείχθηκε η Μαρία Σταματίου με χρόνο 07.80, ενώ πρώτη στην κατηγορία των κορασίδων και Τρίτη στη μεικτή κατηγορία γυναικών-κορασίδων στο τριπλούν, αναδείχθηκε η Κατερίνα Κόκκαλη.

Ο Σταμάτης Ασημακόπουλος στη μεικτή κατηγορία αντρών-εφήβων βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο τριπλούν και αναδείχθηκε στην καλύτερη οκτάδα του αγωνίσματος στη μεικτή κατάταξη.

Ο Δημήτρης Καραντάκος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε τελικά να αγωνιστεί, ενώ σε συνεννόηση με τον προπονητή του αποφασίστηκε να μη ρισκάρει μια πιθανή επιβάρυνση.

Να σημειωθεί ότι τα αγωνίσματα του τριπλούν πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Ευόσμου.

Οι αθλητές κι οι αθλήτριες της Νίκης Βόλου θα συμμετέχουν σε μια σειρά ημερίδων, έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου το Φεβρουάριο στο ΣΕΦ.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και το μέλος της Δ.Ε. Δημήτρης Μπατζανός.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος, Στέργιος Φάτσης, και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου-Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας-συγχαίρουν τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.