Πρώτο «διπλό» για την Κ17 της Νίκης Βόλου

Το πρώτο της «διπλό» πανηγύρισε η ομάδα Κ17 της Νίκης Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα των «μικρών» της Football League, κερδίζοντας, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Γήπεδο της Πύλης, την ομάδα των Τρικάλων, με σκορ 2-1.

Οι κυανόλευκοι του Αριστοτέλη Σίμου είχαν… ονειρικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, καθώς μέχρι το 21ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά, στο ένατο λεπτό, σε κατάσταση αντεπίθεσης, ο Γκινίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 21′ ο Χρόνης, επίσης με ωραία προσωπική του ενέργεια και όμορφο τελείωμα, πάλι στο “ανοικτό” γήπεδο, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 39′, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, σε -αδιαμφισβήτητα- καλύτερη μοίρα, όσον αφορά τις τύχες τους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα στην επανάληψη.

Η ενέργεια και το πάθος των ποδοσφαιριστών της Νίκης, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο και η εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Καθινιώτη δεν επέτρεψαν στα Τρίκαλα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας νικήτρια.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Τρίκαλα για την πολύ καλή φιλοξενία της αποστολής, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, για το πρωτάθλημα των «μικρών».

Νίκη Βόλου Κ-17: Καθινιώτης, Καραπάνος, Αναστασόπουλος, Ιωάννου, Αλεξανδρίδης, Σταΐδης, Αναγνώστου, Γιοβάνης, Αγόρος, Γκινίδης, Χρόνης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Πέτρου, Πετρούλιας, Παππάς, Τσαρέλλας, Τσιανάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.