Πρώτο ματς στο Πανθεσσαλικό για ΝΠΣ Βόλος με Άρη σήμερα στις 21.30

Τα διαπιστευτήρια του ΝΠΣ Βόλος στη Super League ήταν θετικά, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα ξεκίνησε με νίκη 2-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του έμπειρου Πανιώνιου.

Τώρα παίζει το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης του Βόλου με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα του Χουάν Φεράνδο θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το Πανθεσσαλικό σαν έδρα. Ο Άρης φυσικά αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη νέα ομάδα της πόλης, αλλά με τις άλλες δύο, Ολυμπιακό και Νίκη, έχει να κερδίσει από το 1972 για την Α’ Εθνική!

Και για όλες τις διοργανώσεις από το 1997, όταν για τη Β’ Εθνική είχε επικρατήσει στο «Παντελής Μαγουλάς» 1-0 της Νίκης με γκολ του Λιολίδη.

Ο Άρης ξεκίνησε με ισοπαλία στην έδρα του απέναντι στον ΟΦΗ, που προστιθέμενη στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, δείχνει ότι η ομάδα αναζητά να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΝΠΣ Βόλος -Αρης τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου, (πλην της θύρας VIP) και απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο και εκδίδεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Παραλία)».

Στη θύρα VIP δε θα εκδοθούν εισιτήρια, καθώς έχουν διατεθεί όλα σε κατόχους καρτών διαρκείας.

Το τελευταίο ματς που έγινε στο Πανθεσσαλικό για τη Σούπερ Λιγκ ήταν στις 7/12/14 το Νίκη Βόλου – Καλλονή 2-0.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για την σημερινή (9.30 μ.μ.) αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μήτογλου, Τσοκάνης, Μουνίθ, Ατιάτ, Λύρατζης, Σαρμιέντο, Μαξ, Ζοάο, Γέντρισεκ, Φερράρι, Ηλιόπουλος, Μυστακίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης.

Απών είναι ο τραυματίας Μπασόνγκ.

Η αποστολή του Άρη

Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή  ταξίδεψε για τον Βόλο ο Άρης. Ο 22χρονος Αργεντινός κάνει ντεμπούτο σε «κιτρινόμαυρη» αποστολή, στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Μπρούνο Γκάμα. ενώ εκτός έμεινε ο Χαμζά Γιουνές.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Mancini, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σάββατο 31 Αυγούστου

19.00 Παναιτωλικός – Ξάνθη

19.15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

21.30 ΝΠΣ Βόλος – Αρης

 Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

19.00 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

19.15 Λάρισα – Ολυμπιακός

20.00 Λαμία – Ατρόμητος

21.30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

*Σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ οι ομάδες Κ 19 του ΝΠΣ Βόλος και του Άρη θα συναντηθούν για τη 2η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σάββατο 31 Αυγούστου

19.00 Παναιτωλικός – Ξάνθη

19.15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

21.30 ΝΠΣ Βόλος – Αρης

 Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

19.00 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

19.15 Λάρισα – Ολυμπιακός

20.00 Λαμία – Ατρόμητος

21.30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.