Πρώτος ο ΝΟΒΑ στην Α-Β καταδύσεων, δεύτερος στη γενική

Η Αργώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην ΟΠΕΝ κατηγορία, με την ολοκλήρωση του Ενιαίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καταδύσεων, το Σάββατο (13/11) το βράδυ στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ. Η Αργώ πρώτευσε τόσο στη γενική βαθμολογία των συλλόγων με 40 βαθμούς, έναντι 16 του δεύτερου ΝΟΒΑ και 6 των τρίτων Παναθηναϊκού και ΑΑ Αστεριών, όσο και στις επιμέρους των Ανδρών και των Γυναικών (μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στην κατηγορία Α-Β, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΝΟΒΑ, που πρώτευσε στη γενική βαθμολογία με 40 β., με δεύτερη την Αργώ (38 β.) και τρίτο τον Παναθηναϊκό (35 β.). Στη βαθμολογία των Αγοριών Α-Β πρώτος είναι ο ΝΟΒΑ, ενώ σε αυτήν των κοριτσιών Α-Β ο Παναθηναϊκός (δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Όσον αφορά στη Γ-Δ, εξάλλου, πρώτευσε στη γενική βαθμολογία ο σύλλογος Πέντε Κύκλοι (23 β.), με δεύτερο τον ΝΟΒΑ (17 β.) και τρίτο τον Παναθηναϊκό (16 β.). Στα Αγόρια Γ-Δ πρώτευσε ο Παναθηναϊκός και στα Κορίτσια Γ-Δ οι Πέντε Κύκλοι (δείτε αναλυτικά τις σχετικές βαθμολογίες ΕΔΩ).

Στο σημαντικότερο αγώνισμα της δεύτερης και τελευταίας ημέρας των αγώνων, στη Σταθερά Γυναικών της ΟΠΕΝ κατηγορίας το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου της Αργούς με 236,90 β. Το ασημένιο πήρε η Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ με 229,85 β. και το χάλκινο η Άννα Μαρία Σαχίνη του Παναθηναϊκού με 188,70 β.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα των άλλων δύο κατηγοριών πρώτευσαν οι:

1 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Β’: Γρηγόρης Μήτρου (ΝΟΒΑ) 333,45 β.

1 μ. Τραμπολίνο Κορίτσια Β’: Σταυρούλα Χαλέμου (ΝΟΒΑ) 249,45 β.

Σταθερά Κορίτσια Α’: Αγγελική Λυδία Γεωργοπούλου (Αργώ) 378,70 β.

3 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Β’: Γρηγόρης Μήτρου (ΝΟΒΑ) 378,65 β.

3 μ. Τραμπολίνο Κορίτσια Β’: Άννα Μαρία Σαχίνη (Παναθηναϊκός) 322,35 β.

Σταθερά Αγόρια Γ’: Παναγιώτης Καπνόπουλος (Παναθηναϊκός) 230,10 β.

Σταθερά Κορίτσια Γ’: Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα (Πέντε Κύκλοι) 212,05 β.

1 μ. Τραμπολίνο Αγόρια Δ’: Σπύρος Κοτζαγιάννης (Πέντε Κύκλοι) 168,00 β.

1 μ. Κορίτσια Δ’: Ελένη Σοφία Μαλακασιώτη  (ΝΟΒΑ) 125.65 β.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.