Πρόβα με αποκαλυπτήρια Φερνάντες για ΑΕΚ

Γεύση… ΑΕΚ μετά τις 13 Νοεμβρίου θα πάρουν οι φίλοι της, καθώς σήμερα (13:00, COSMOTE Sport 1) αντιμετωπίζει τη βελγική Σερένγκ στο μοναδικό φιλικό που θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Ολλανδία.

Τα βλέμματα συγκεντρώνει ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με Κηφισιά, Λαμία και Βόλο, ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον βάλει γρήγορα στο κλίμα.

Βάσει των τελευταίων δοκιμών του Αργεντινού προπονητή, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρότα στο δεξί άκρο και τον Σιντιμπέ στα αριστερά, με αουτσάιντερ τον Παρρά. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Μουκουντί και Μήτογλου, ενώ αμυντικό χαφ θα είναι ο Γιόνσον, με τους Φερνάντες, Μάνταλο και Φράνσον στα χαφ και τους Αραούχο και Γκαρσία στην επίθεση.

Δεν θα χρησιμοποιηθούν οι Γκατσίνοβιτς και Γαλανόπουλος λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, ο Μαχαίρας που υπέστη θλάση και πιθανώς ο Τζαβέλλας που δεν είναι στο 100%. Επίσης, εκτός μάχης είναι ο ασθενής Άμραμπατ, ο ανέτοιμος Τσούμπερ και ο Ελίασον που έχει ακόμη… δρόμο, όπως και οι μουντιαλικοί Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Πινέδα (έχουν άδεια μετά τον αποκλεισμό του Ιράν και του Μεξικού), Βίντα και Σιμάνσκι.

Η Σερένγκ είναι ουραγός στο Βέλγιο με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες σε17 αγωνιστικές, με γκολ 16-33. Στο ρόστερ της ανήκει και ο 26χρονος μπακ Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που είναι γιος του άλλοτε μεγάλου Πορτογάλου άσου που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι προπονητής στην Πόρτο.

*Το δεύτερό του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους δίνει ο Ολυμπιακός (16:00, Cosmote Sport 1), ο οποίος κοντράρεται με τη Σταντάρ Λιέγης.

*Ο πρωτοπόρος της Super League, Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την προετοιμασία του στην Κύπρο. Σήμερα αντίπαλος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι η Πάφος (Κυριακή 4/12, 18.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ η σειρά των αγώνων θα «κλείσει» για τους «πράσινους», την Τετάρτη 7/12 (18.30, COSMOTE SPORT 1HD) με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.