Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή η ΑΕΚ

Μάχη «δικεφάλων» απόψε στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα παλέψουν για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό (19:00, CosmoteSport 3).

Οι Θεσσαλονικείς, με το… buzzer beater του Τόμας Μουργκ στο 93’ της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, απέκτησαν το προβάδισμα και θέλουν σήμερα να σφραγίσουν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου.

Η «Ένωση», από τη μεριά της, με αρκετά προβλήματα δείχνει διατεθειμένη να παίξει τα ρέστα της, ώστε να βρεθεί για έκτη συνεχόμενη φορά στον τελικό και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν.

Οι ενδεκάδες

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει με το 3-4-3 τον ΠΑΟΚ που έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια με τους Μπάμπα και Ροντρίγκο ως φουλ μπακ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και ο Σβαμπ, με τους Ουάρντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν ανακοίνωσε ξανά αποστολή, κάτι που θα ξεκαθαρίσει κατά πάσα πιθανότητα πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκτός έμειναν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί και εκείνη με τρεις στόπερ, αλλά με πέντε μέσους και δύο επιθετικούς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου και μπακ-χαφ τους Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κρίστιτσιτς και εσωτερικούς χαφ τους Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο. Στην επίθεση θα είναι ο Αλμπάνης (ή ο Μάνταλος) και ο Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος και Μαχαίρας. Εκτός έμειναν οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Σιμόες, Χνιντ (που έκαναν θεραπεία), Μπακάκης, Λάτσι και Ραντόνια (που συνέχισαν ατομικά προγράμματα).

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ντανιέλε Ντοβέρι από την Ιταλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βιβένσι, Λο Σίσερο και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι ο Τζιακομέλι από την Ιταλία και AVAR ο κ. Πετρόπουλος.

Sportfm

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.