Πρόβλημα με Φλίγκο, αναμονή για Ντα Κόστα

Το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή κοιτάνε από σήμερα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις, σχετικά με τους τραυματίες.

Αρχικά, τα καλά νέα έρχονται από τον Δ. Κόκα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, πλέον, και σήμερα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Φελίπε Ντα Κόστα, που μπήκε μετά από καιρό στο γήπεδο και έτρεξε μόνος του, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου υπολογίζουν πως ο επιθετικός χαφ των ερυθρόλευκων είναι πιθανό να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέχρι την Τετάρτη.

Πάντως, όσον αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές, θα εκτιμηθεί αν μπορούν να βρίσκονται στα πλάνα του κ. Τζαναβάρα, ενόψει Τηλυκράτη, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, καθώς υπενθυμίζουμε πως απείχαν εδώ και αρκετό καιρό από τις προπονήσεις, μένοντας αρκετά πίσω στο κομμάτι της φυσικής τους κατάστασης.

Ανησυχία υπάρχει για τον Κώστα Φλίγκο. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την Κυριακή, κόντρα στην Ιστιαία, δέχθηκε ένα χτύπημα ψηλά στο μοιρό του, κατά τη χθεσινή αναμέτρηση. Η κατάστασή του δεν έχει εκτιμηθεί ακριβώς, μέχρι σήμερα Δευτέρα, με τους ερυθρόλευκους να αναμένουν τις επόμενες μέρες να διαπιστώσουν τι μέλλει γενέσθαι κι αν οι ενοχλήσεις που νιώθει ειναι ικανές να τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων για αρκετό καιρό.

Πάντως, όσον αφορά τη δεύτερη διαδοχική νίκη των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, επικρατεί ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας από την αγωνιστική και τακτική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Θεωρείται αρκετά σημαντικό, δε, το γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να κερδίσουν ένα παιχνίδι, με ανατροπή μάλιστα, δίχως να έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, πράγμα που λέει πολλά, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.