Πρόβλημα με Οικονόμου και Ναστέφσκι στον Ολυμπιακό Βόλου

Χωρίς τον Οικονόμου και τον Ναστέφσκι όλα δείχνουν ότι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής στο Πανθεσσαλικό (15.00 η έναρξη με διαιτητή τον Μελτζανίδη από την Ημαθία και βοηθούς τους Κελεσίδη από τον ίδιο σύνδεσμο και Χρ. Δεμερτζή από την Πέλλα).

Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων ταλαιπωρείται από μία ίωση και δύσκολα θα την ξεπεράσει, για να μπορέσει να βοηθήσει, αν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Επίσης, ο Ναστέφσκι δείχνει κάποια σημάδια υπερκόπωσης και η τεχνική ηγεσία θέλει να τον ξεκουράσει.

Σε ό,τι αφορά τον Ντα Κόστα, θα είναι για μία ακόμη φορά εκτός 18αδας, αλλά από την επόμενη βδομάδα θα συμμετέχει σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα και θα μπορεί για το ματς του πρωταθλήματος με τον Πιερικό κατά πάσα πιθανότητα να υπολογίζεται, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για λίγα λεπτά, αφού μην ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη αγωνιστική αποχή και πρέπει να βρει σταδιακά τον ρυθμό του.

Για το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα περιμένει και τη σαββατιάτικη τελευταία προπόνηση, για να αποφασίσει την ενδεκάδα, η οποία θα περιλαμβάνει και παίκτες από τους θεωρούμενους βασικούς, αλλά και νεαρότερους ποδοσφαιριστές, που είχαν καλή παρουσία στο φιλικό με τον Αιγινιακό, με τους αδερφούς Κόκκα και τον Γκίτζια να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσουν. Μ’ αυτόν τον τρόπο η τεχνική ηγεσία θέλει να τους επιβραβεύσει αλλά και να τους βοηθήσει να έχουν αγωνιστικό ρυθμό, αφού σε έναν μαραθώνιο σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.