Προβλημάτισε και πάλι η Νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο κόντρα στον Αλμυρό

Η πτώση της απόδοσης της Νίκης Βόλου στο τρίτο δεκάλεπτο στα φιλικά είναι κάτι που αποτελεί επαναλαμβανόμενο φαινόμενο και τελευταία φορά το ίδιο συνέβη στο σαββατιάτικο τεστ κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού, τον οποίον οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 70-58  στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Οι παίκτες των Κοσμάτου-Μαύρου τα πήγαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας τη διαφορά ακόμη και στους 18 πόντους, αλλά στην τρίτη περίοδο δεν ήταν καθόλου καλοί.

Αυτό το διάστημα ήταν, όπως σημειώσαμε, για μία ακόμη φορά το χειρότερο τους στα φιλικά κι έτσι ο Αλμυρός του Παναγιώτη Νάνη, δυναμώνοντας πολύ την άμυνα του και παίζοντας με χαμηλό σχήμα, κατάφερε να πλησιάσει ακόμη και στο καλάθι. Ωστόσο, με ένα σερί 13-0 στο τέταρτο δεκάλεπτο η Νίκη επανέφερε τη διαφορά σε διψήφια τιμή και τελικά κέρδισε με +12.

Πάντως, το τεχνικό δίδυμο της Νίκης έχει κατά νου να αναλύσει τα αίτια της μόνιμης αρνητικής εικόνας στο πρώτο μισό της επανάληψης.

Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν 14 παίκτες με τους Κοσμάτο-Μαύρο να βάζουν στο παρκέ και τους νεαρούς Παναγιώτη Σιάνο (16 ετών) και Κώστα Ομορίγκι (18 ετών), με τον πρώτο να είναι μέλος του εφηβικού τμήματος και τον δεύτερο, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, να έχει αγωνιστεί σε’ αυτό πιθανότατα θα φύγει σε άλλη πόλη ως φοιτητής. Απουσίαζε, επειδή παντρευόταν, ο Λόλας.

Να σημειωθεί ότι ο Γ.Σ. Αλμυρού ανέβαλε το φιλικό, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή με τους Τιτάνες, καθώς το κλειστό του Παλαμά θα χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για τους πληγέντες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.