Προβληματισμός, αλλά κοιτάνε μπροστά στον Ολυμπιακό Βόλου

Προβληματισμός και στεναχώρια για την ήττα και την εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας σίγουρα υπάρχουν και μάλιστα κανείς στους ερυθρόλευκους δεν κρύφτηκε από την πρώτη στιγμή πίσω από το δάχτυλό του, παραδεχόμενος μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ευριπίδης Τσιμπανάκος σε δηλώσεις τους πως παρά το γεγονός ότι η ήττα ήρθε στο 90’, η ομάδα τους ίσως να μην άξιζε κάτι περισσότερο.

Οι ερυθρόλευκοι, που έχουν σήμερα ρεπό, ενώ αύριο ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Άλλης Μεριάς, έχουν δύο προβλήματα τραυματισμών, που προήλθαν από το κυριακάτικο ματς: του Δωματά, που αντικαταστάθηκε από τον Μπρίτος, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι, και του Πότσι, ο οποίος έχει ένα θλαστικό τραύμα στα πλευρά και βγήκε στο ημίχρονο. Η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί στην προπόνηση της Τετάρτης, αν και ειδικά για τον πρώτο δεν υπάρχει ανησυχία.

Το magnesiasports επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, λέγοντας ότι επισήμανε στους παίκτες του να κοιτάξουν μπροστά, ότι η ομάδα συνεχίζει να είναι πρώτη, ωστόσο θα πρέπει να είναι περισσότερο ώριμοι και προσεκτικοί, χωρίς να ακυρώνει κανείς την προσπάθειά τους, και πως οφείλουν να γίνονται καλύτεροι μέσα από τις ήττες. Ακόμη τονίστηκε στους ποδοσφαιριστές πως δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Παράλληλα, σχετικά με τη γρήγορη αλλαγή συστήματος στον αγώνα με τον Απόλλωνα, καθώς αντικαταστάθηκε με τη συμπλήρωσε μισής ώρας παιχνιδιού ο Αναστασίου με τον Ευθυμιάδη, ο κ. Τζαναβάρας υπογράμμισε στο magnesiasports ότι η επιλογή του Αναστασίου έγινε αρχικά, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και με πολλές λακκούβες και το ματς θα πήγαινε στη δύναμη, ενώ ήθελε επίσης να δώσει βοήθειες στον Φλίγκο, ώστε να μη χάσει γρήγορα τις δυνάμεις του. «Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο βγαίνουν και κάποια όχι στο ποδόσφαιρο», ήταν το σχόλιο του Κορίνθιου τεχνικού. Η κατάσταση του γηπέδου ήταν η βασική αιτία που δε χρησιμοποιήθηκε και ο Ντα Κόστα, ο οποίος πάντως θα παίξει στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς, χωρίς να αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός.

Το παιχνίδι της Κυριακής προσφέρεται για επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που έβγαλε δύο συνεχόμενα ματς εκτός έδρας, πριν τη διακοπή λόγω Κυπέλλου και πριν φυσικά τα πολύ δυνατά παιχνίδια με Α.Ε. Καραϊσκάκης και Νίκη εκτός έδρας και ενδιάμεσα με Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό, στα οποία θα κριθούν πάρα πολλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.