Ψάχνει γκολ για τους βαθμούς η Νίκη Βόλου

Ενώ τα σενάρια περί αντικατάστασης Βοσνιάδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν

Το τρία στα τρία θέλει να κάνει η Νίκη Βόλου στο φινάλε του 2022, θέλοντας τις νίκες απέναντι σε Διαγόρα Ρόδου, Ηρακλή Λάρισας και ΠΑΟΚ Β’, για να μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την επόμενη ημερολογιακή χρονιά, αλλά σίγουρα για να έρθει αυτό θα πρέπει να έρθουν και τα γκολ, με την απόδοσή της επιθετικά να μην είναι αυτή που θα ήθελαν όλοι.

Η Νίκη έχει πετύχει σε πέντε παιχνίδια τέσσερα γκολ, αλλά οι αριθμοί μερικές φορές ξεγελούν, αφού μόνο σε ένα από αυτά έχει σημειώσει τρία. Απέναντι στον Απόλλων Πόντου η Νίκη σημείωσε τρία τέρματα και από εκεί και πέρα δεν βρήκε δίχτυα ούτε απέναντι στον Μακεδονικό, ούτε στον αγώνα με την ΑΕΛ και εσχάτως στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ένα τέρμα σημειώθηκε επίσης και στον αγώνα με τη Βέροια για τη δεύτερη αγωνιστική…

Ο απολογισμός δεν είναι καλός, και θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι ήδη από το περασμένο καλοκαίρι γινόταν προσπάθεια να προστεθεί τουλάχιστον ένας ακόμη επιθετικός στο ρόστερ, που πιθανότατα θα έδινε περισσότερες λύσεις στη γραμμή κρούσης αλλά και θα έδινε μεγαλύτερη ευχέρεια στον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του. Ωστόσο αυτός ο παίκτης (ή οι παίκτες) δεν προστέθηκαν ποτέ, παρά τα σενάρια που είχαν ακουστεί και είχαν διαρρεύσει ονόματα, όπως αυτά των Μάνου και Σιατραβάνη. Οι παίκτες αυτοί δεν εντάχθηκαν στο δυναμικό των «κυανόλευκων» και απομένει να φανεί αν τον Ιανουάριο θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις, όπως οι διοικούντες ανέφεραν στο φινάλε της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου ότι θα μπορούσε να γίνει.

Βέβαια, την ίδια στιγμή τα σενάρια περί αντικατάστασης Βοσνιάδη και μάλιστα με αναφορά στον Κώστα Γεωργιάδη που έφυγε από την ΠΟΤ Ηρακλής έχουν ήδη δημοσιευθεί ηλεκτρονικά, οπότε αν συμβεί αυτό τότε η συζήτηση θα τεθεί σε άλλη βάση….

Γενικότερα πέριξ της ομάδας πάντως, ο κόσμος (τουλάχιστον σε ιδιωτικές συζητήσεις αλλά και στα social media) εκφράζει μία απογοήτευση, θεωρώντας ότι ο όποιος υψηλός στόχος είχε τεθεί δεν μπορεί πλέον να επιτευχθεί. Ακόμη όμως και κάτι τέτοιο να ισχύει, μοιάζει το λιγότερο υπερβολικό να βγάζει κανείς τόσο γρήγορα συμπεράσματα, όταν το πρωτάθλημα έχει ακόμη άλλες 25 αγωνιστικές! Ούτε μήνα δεν έχει συμπληρώσει η αγωνιστική δράση στη Super League 2, και οι όποιες προβλέψεις μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα αβάσιμες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.