Ψάχνει και δυνατό φιλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά και την αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου με ΑΕΛ ή ΑΣΑ

Διανύοντας (ουσιαστικά αρχίζοντας από αύριο Τετάρτη καθώς σήμερα είχαν ρεπό) την 8η εβδομάδα προετοιμασίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ετοιμάζονται για το φιλικό παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου την ερχόμενη Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση προετοιμάζονται και για ένα φιλικό με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου την Κυριακή εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Σάκη Θεοδοσιάδη και των συνεργατών του για δοκιμασίες απέναντι σε αντιπάλους της κατηγορίας, που οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η χρονιά θα είναι δύσκολη και όλοι το γνωρίζουν αυτό, και το να έχεις εμπειρία από τις ομάδες που θα βρεις απέναντί σου, έστω και σε φιλικά που δεν ανοίγει κανείς όλα τα χαρτιά του, είναι ένα πλεονέκτημα.

Από την άλλη, ένα δυνατό φιλικό, με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας προσφέρεται να να φτάσουν οι παίκτες κοντά στα όριά τους και να δείξουν ότι διαθέτουν και το ποδοσφαιρικό πείσμα για να τα βγάλουν πέρα απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.

ΑΣΑ ή ΑΕΛ οι υποψήφιοι

Την ώρα λοιπόν που η έναρξη της Γ’ Εθνικής πηγαίνει πιο πίσω και κάτι τέτοιο ισχύει και για τη Super League 2, οι επιλογές για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι συγκεκριμένες, και αυτές είναι ή η Αναγέννηση Καρδίτσας ή η ΑΕΛ.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξέρει καλά και τις δύο ομάδες, έχοντας υπάρξει για πέντε χρόνια προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αλλά και παίκτης των Λαρισαίων, ενώ υπάρχει και συνεργασία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις.

Το πιο πιθανό είναι το παιχνίδι να γίνει εκτός έδρας, ειδικά αν προκριθεί η περίπτωση της ΑΕΛ, μιας και στην Άλλη Μεριά είναι δύσκολο να γίνει μία τέτοια αναμέτρηση που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, ενώ άλλο διαθέσιμο γήπεδο άμεσα στον Βόλο δεν υπάρχει…

Πάντως με την ΑΕΛ υπάρχουν και συζητήσεις για δανεισμό τουλάχιστον ενός παίκτη. Η περίπτωση του Τσουμάνη είναι δύσκολη, από την άλλη αυτή του Κούστα έχει ανάλογο αριθμό εμποδίων από την πλευρά του παίκτη. Οπότε, μάλλον κάποια τρίτη λύση έχουν κατά νου ο Σάκης Θεοδοσιάδης με το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.